Na prodaju 4.000 kvadrata za 46.600 €

Dodajte komentar

Ministarstvo finansija raspisalo je juče tender za aukcijsku prodaju 3.884 kvadratna metra u selu Goransko nadomak Plužina, po početnoj cijeni od 46.608 eura.

U pitanju su tri nepokretnosti parcele pojedinačne površine od 1.767, 1.722 i 395 kvadrata koje su u državnoj svojini, a čiju je prodaju Vlada odobrila na sjednici 10. oktobra. Najniža cijena na osnovu koje je procijenjena vrijednost ovih placeva je 12 eura po metru kvadratnom, pišu Dnevne Novine.

Javno nadmetanje biće održano 20. novembra u prostorijama Ministarstva finansija. Pravo učešća imaju firme i pojedinci koji uplate depozit od pet odsto iznosa početne cijene, odnosno 2.330,4 eura i prijave se najkasnije do 19. novembra.

“Postupak usmenog nadmetanja se završava ako niko od učesnika ni na treći poziv ne ponudi cijenu veću od do tada najveće ponuđene. Kupcem se proglašava učesnik koji je prvi ponudio najvišu postignutu cijenu koji je dužan da sa Ministarstvom finansija zaključi ugovor o kupoprodaji u roku od 60 dana”, precizira se u javnom pozivu uz podsjećanje da pravo na povraćaj depozita gubi potencijalni kupac koji ne učestvuje u nadmetanju.

U pitanju su tri nepokretnosti parcele pojedinačne površine od 1.767, 1.722 i 395 kvadrata koje su u državnoj svojini, a čiju je prodaju Vlada odobrila na sjednici 10. oktobra

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *