Hotel CentreVille predstavio ponudu u Mađarskoj

Dodajte komentar

Menadžment podgoričkog hotela CentreVille predstavio je svoju ponudu turističkim poslenicima i predstavnicima turističkih medija u Budimpešti.

Ovakva promocija imala je za cilj uspostavljanje saradnje sa mađarskim tur operatorima, pospješivanje medijskih spona između CentreVille Hotel & Experiences i mađarskih izdavača.

“Otvaranje novih tržišta od presudnog je značaja za razvoj hotelijerske industrije u Crnoj Gori. S tim u vezi, tržište Mađarske nam je veoma zanimljivo, posebno zbog direktne avio linije koja dva puta sedmično prevozi putnike između Podgorice i Budimpešte”, kazala je Dušica Čarapić, direktorica prodaje u CentreVille Hotel & Experiences.

“Mađarski tur operatori su zainteresovani za Podgoricu i Crnu Goru generalno. Tretiraju nas kao novu destinaciju i prihvatili su inicijativu koju je naš hotel uputio, te ćemo ih uskoro ugostiti, a vjerujemo, posredstvom njihovih konekcija doprinijeti da broj mađarskih posjetilaca u Podgorici bude veći”, dodala je ona.

Pored tur operatora, hotel CentreVille je stavio akcenat i na medijsku promociju hotela i destinacije.

“Promociju ka mađarskom tržištu započeli smo prije nekoliko mjeseci, prevashodno promovišući Crnu Goru kao destinaciju. Jasno je da prije promocije hotelske jedinice moramo Mađarima približiti pojam o Crnoj Gori. S tim u vezi, uspostavili smo saradnju sa mađarskim Jet-Set magazinom koji je distribuiran širom mađarske države”, kazao je Milo Radonjić, PR i marketing menadžer hotela CentreVille, dodavši kako se hotel u prethodnom periodu posredstvom društvenih mreža posebno obraćao mađarskim putnicima. “Potencijale društvenih mreža pokušavamo što bolje iskoristiti, te ćemo pored mađarskih novinara uspostaviti saradnju i sa takozvanim “influenserima” u sferi turizma”, dodao je on.

Kao rezultat ove posjete tur operatorima i medijskim predstavnicima proizaći će stručno putovanje. Odabrani turistički poslenici i predstavnici medija će tokom prve polovine 2020. godine posjetiti Podgoricu, odsjesti u hotelu CentreVille. Koristivši hotel kao bazu, oni će obići većinu crnogorskih znamenitosti, kako bi dobar glas o crnogorskoj turističkoj ponudi rasprostranili, te kako bismo imali više mađarskih turista.

CentreVille Hotel & Experiences proaktivno radi na ovakvim posjetama prema svim strateški interesantnim tržištima. Nakon pređašnje posjećenog tržišta Srbije, pa sada i Mađarske, na red stižu Bosna i Hercegovina, Albanija i Italija.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *