NLB Banka i košarkaši „Budućnost Voli“ zajedno za crnogorska porodilišta

NLB Banka nastavlja donatorsku akciju za crnogorska porodilišta „Mali koraci mijenjaju svijet na bolje“, na način, što će svaki koš košarkaškog kluba „Budućnost Voli“, na domaćem terenu, u utakmicama Aba lige i Euro kupa, do kraja ove godine, nagraditi donacijom od 10 EUR za crnogorska porodilišta.

NLB Banka i KK „Budućnost Voli“ produžili su ugovor o saradnji u narednom dvogodišnjem periodu, a NLB Banka kao Zlatni sponzor Kluba, na ovaj način, pored podrške košarkašima Budućnosti za što bolji plasman u Aba ligi i Euro kupu, zajedno sa košarkašima Budućnosti, doprinosi boljim uslovima u crnogorskim porodilištima.

“Ovim Banka nastvalja akciju „Mali koraci mijenjaju svijet na bolje“ u okviru koje već četiri godine unapređuje uslove u porodilištima širom Crne Gore. Do sada su ovom akcijom podržana porodilišta u Nikšiću, Bijelom Polju, Beranama i Podgorici, a kojem će porodilištu ove godine biti uručena donacija, odlučiće se na osnovu preporuke Ministarstva zdravlja”, saopšteno je iz banke.

Čast mi je što sam dio kolektiva koji vraća zajednici u kojoj posluje i to u mnogim oblastima. U odgovornom odnosu prema društvu, naročito smo posvećeni razvoju sporta i zdravstvu, a ovom akcijom, u isto vrijeme, podržavamo i jedno i drugo, što nas čini posebno ponosnim“, rekao je ovim povodom, Martin Leberle glavni izvršni direktor NLB Banke.

Podržavaoci plavih i ostali građani koji žele bolje uslove za majke i novorođenčad, akciju mogu podržati uplatom na žiro račun NLB Banke 530-1-10 sa PBO 292555 za porodilišta. Pored toga, podršku mogu pružiti i sa tribina SC “Morača”, tako što će u što većem broju bodriti košarkaše Budućnosti, koji će pored borbe za što bolji plasman u ABA ligi i Euro kupu, do kraja godine, igrati i za crnogorska porodilišta.

Donatorske kutije istaknute su u pet filijala NLB Banke a svi klijenti pozvani su da ostave priloge za porodilišta, do kraja godine, kada će nekom od porodilišta biti uručen ček za nabavku potrebne opreme.

“Radujemo se novim zajedničkim pobjedama i još jednoj godini uspješne saradnje sa košarkaškim klubom „Budućnost Voli“”, zaključili su iz banke.

Check Also

Svjetske agencije: Korišćenjem IQOS-a smanjuje se izloženost štetnim materijama

Kompanija Philip Morris International Inc. može da informiše svoje potrošače da IQOS, uređaj koji zagrijava, …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *