Karisma Hotels Adriatic Montenegro sponzor Evropskog kupa u šahu

Dodajte komentar

Karisma Hotels Adriatic Montenegro sponzor je Evropskog kupa u šahu za muškarce i žene, koji će se održati 09-17.11.2019. godine, a na kojem će učestvovati preko 90 ekipa iz 34 zemlje. Događaj je privukao veliko interesovanje, te će se, za sada prijavljenih oko 800 učesnika boriti za ukupan nagradni fond od 45 hiljada eura.

Šahovski savez Crne Gore je domaćin Evropskog kupa šampiona u šahu za muškarce i žene, koji će na impozantan način proslaviti 70 godina svog rada i postojanja. Ovaj prestižni sportski događaj je dobio i podršku Evropske šahovske federacije, dok će kup biti mjesto okupljanja najvećih imena u svijetu šaha, a posjetiće ga i Ivan Sokolov, prvak šaha iz bivše Jugoslavije. Tokom trajanja kupa, partije će se prenositi i komentarisati uživo, te će svi zainteresovani imati mogućnost uvida u ovo takmičenje premijum kvaliteta. Mimo šahovskih profesionalaca, kup će posjetiti i predstavnici evropske i svjetske elite.

“Karisma će se pobrinuti da učesnici koji će boraviti u all inclusive kompleksu sa četiri zvjedice u Ulcinju, uživaju u mnogobrojnim sadržajima na otvorenom i zatvorenom, kao što su zatvoreni bazen, teretana na otvorenom, plaža i plažni mobilijar, ali i degustiraju gastronomske delicije iz ponude internacionalnih kuhinja koje pripremaju Karismini kuvari. Karisma grupacija uspješno posluje u Crnoj Gori već drugu sezonu zaredom. Ove godine, Karisma se može pohvaliti sezonom u trajanju od 365 dana, kojoj su doprinijeli novi sadržaji, vrhunska usluga, kvalitetna ponuda, kao i otvaranje dodatnog djela kompleksa Holiday Village Montenegro, saopđteno je iz kompanije.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *