Rade Krivokapić predsjednik Sindikata Poreske uprave

Dodajte komentar

Dugogodinji sindikalni aktivista Rade Krivokapić novi je predsjednik sindikalne organizacije Poreske uprave.

“Smatram da je presudan uticaj na moj izbor imalo dugogodišnje sindikalno iskustvo u Kombinatu aluminijuma Podgorica. Takođe, smatram da službenici i namještenici Poreske uprave Crne Gore zaslužuju da imaju mnogo bolji socijalno-ekonomski položaj od onog koji danas imaju. Stoga, moj cilj će biti da doprinesem poboljšanju njihovog položaja i u tom pravcu će se kretati novo sindikalno rukovodstvo zajedno sa menadžmentom”, rekao je Krivokapić za Portal Analitika.

Poreska uprava donese vise od 2/3 crnogorskog budžeta.

“Mnogo vise doprinesemo stvaranju budžetskih prihoda nego što se troši iz budžeta na naše zarade. Uočavam da se zadnjih godina nije mnogo radilo na rješavaju stambenih potreba zaposlenih u Poreskoj upravi. Sindikat i rukovodstvo Poreske uprave već su počeli aktivno da rade na iznalaženju modaliteta za rješavanje ovog problema. Očekujemo da se već sledeće godine krene sa izgradnjom stanova za radnike Poreske uprave”, naveo je Krivokapić.

Krivokapić je bo dugogodišnji sindikalac u KAP-u i jedan je od najozbiljnijih kandidata za predsjednika Sindikalnog povjereništva Podgorica.

(Portal Analitika)

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *