Global Finance: CKB u društvu najboljih svjetskih banaka

Prestižni svjetski magazin Global Finance uručio je nagrade najboljim bankama na globalnom, regionalnom i nacionalnom nivou iz čak 149 zemalja svijeta.

Na osnovu obimnog, višemjesečnog istraživanja, urednici Global Finance-a dodijeli su priznanje Crnogorskoj komercijalnoj banci (CKB) za najbolju banku u Crnoj Gori za 2019. godinu. Nagradu u ime CKB-a primio je glavni izvršni direktor Pál Kovács u Nacionalnom Press klubu u Vašingtonu.

„Ovo priznanje je potvrda postignutih rezultata, koje zasnivamo na izvrsnom odnosu sa klijentima, ali i društvenom zajednicom u cjelini. U stalnoj težnji da budemo još bolji, unapređujemo kvalitet usluga i proizvoda prateći potrebe naših klijenata, ali i tehnološki razvoj. Snažno smo zakoračili u proces digitalne transformacije i, vjerujem, time postavili stabilan osnov za održiv rast i buduće uspjehe,“ istakao je Kovács prilikom primanja nagrade.

Pobjednici su izabrani na osnovu poslovnih performansi, uključujući rast aktive, inovativnost proizvoda i razvoj poslovanja, oslanjajući se i na ocjene finansijskih analitičara i mišljenje bankarskih konsultanata i predstavnika korporativnog sektora, reputacije, izvrsnosti upravljanja, ali i liderstva u digitalnoj transformaciji.

Check Also

Težak pad bitcoina i ethereuma

Vrijednost bitcoina oštro je pala u ranim jutarnjim satima subote, potonuvši za više od 10%, …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *