Danilo Kalezić na listi najboljih mladih lidera Evrope

1 komentar

Senior PR i Marketing menadžer Porto Montenegra Danilo Kalezić dobitnik je prestižne Business Elite Awards nagrade, kojom je zvanično imenovan na listi 40 najboljih mladih lidera u Evropi. Ova prestižna biznis platforma identifikuje mlade lidere i preduzetnike, vizionare i inovatore u svim sferama ekonomije i biznisa, i često je bitna karika za umrežavanje mnogih projekata. Nagrada mu je svečano uručena 23. oktobra na gala večeri u Huis Barlotti-u u Amsterdamu.

“Veliko mi je zadovoljstvo što je međunarodni žiri Biznis Elit nagrada prepoznao moj rad i uvrstio me u red dobitnika ovogodišnje nagrade “40 ispod 40” biznis lidera jugoistočne Evrope. Susret sa svim nagrađenima je bila sjajna komunikaciona B2B platforma da predstavimo kompanije u kojima radimo, umrežimo kontakte i maksimizujemo potencijalne budućih saradnja”, ističe Kalezić.

Danilo Kalezić je nakon magistarskih studija na Fakultetu političkih nauka u Podgorici, svoju karijeru započeo u kabinetu za odnose sa javnošću grada Podgorice, nakon čega PR strategiju implementira na projektu marine za superjahte i luksuznog nautičkog naselja Porto Montenegro, gdje je već 8 godina, i vodi četrnaestočlani tim.

TAGOVI:
Podijeli ovaj članak
1 Komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *