Misli pregled više za brigu manje. Misli UNIQA

UNIQA, The Capital Plaza i poliklinika Rezidencija zdravlja Kerber udruženim snagama obilježile „ružičasti oktobar“ – mjesec u borbi protiv karcinoma dojki.

U galeriji The Capital Plaza centra juče u 15h organizovano je predavanje na temu “Rano otkrivanje karcinoma dojke” koje je održao Dr. Radomir Rakočević, radiolog i stručni saradnik Poliklinike Rezidencija Zdravlja Kerber, članice MedUNIQA grupe.
U okviru predavanja, dame su upoznate za faktorima rizika nastanka karcinoma, kao i značaju ranog otkrivanja istog. Uz poruku „misli pregled više, za brigu manje“ poseban akcenat je stavljen na preventivnim pregledima, kao glavnog „oružja“ u borbi protiv raka dojki.
Kako fizička aktivnost i zdravi stilovi života u značajnoj mjeri mogu spriječiti pojavu bolesti, obilježavanje „ružičastog oktobra“ nastavljeno je u The Capital Fitnes Centru gdje je organizovan Think Pink – open fitnes day.
Pored pomenutih aktivnosti koje je UNIQA osiguranje, kao društveno odgovorna kompanija, sprovela sa svojim partnerima The Capital Plaza i Rezidencijom zdravlja Kerber, u toku  oktobra, sve dame koje se odluče za UNIQA životno osiguranje dobijaju na poklon besplatan ultrazvučni pregled dojki.
UNIQA nastavlja i u narednim mjesecima sa društveno odgovornim projektima: u novembru će zajedno sa partnerima doprinijeti povećanju svijesti o značaju preventivnih pregleda kod muškaraca (obilježavanja mjeseca u borbi protiv karcinoma prostate), dok će se u decembru tradicionalno organizovati najveća korporativna akcija dobrovoljnog davanja krvi.

Check Also

Dobit Raiffeisen Bank Internationala snažno pala u drugom tromjesečju

Austrijska Raiffeisen Bank International (RBI) izvijestila je u utorak da joj je dobit snažno pala …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *