Developers Lab organizuje WordPress radionicu

Dodajte komentar

Želite da naučite da sami pravite sajtove na Ward Press platformi. Želite da naučite kako da sami zakupite domen i započnete svoj posao? Developers Lab, koja se bavi edukacijom u oblasti IT-a, omogućiće vam da steknete ova i još mnoga znanja kroz kurs posvećen Word Press-u.

Kroz radionicu ćete imati priliku da se upoznate sa osnovama i značajem veb razvoja, naučićete kako da napravite svoj vebsajt bez ičije pomoći, od zakupa domena i podešavanja servera do kreiranja samog vebsajta i prilagođavanja svojim idejama i potrebama.

Kroz kurs ćete takođe naučiti i kako da odaberete najbolji dizajn za svoju ideju, kako da ga prilagodite svojim zamislima kroz modifikovanje kroz CSS i JavaScript, i kako da na najbrži način objavite svoj proizvod na internet.

U daljem dijelu kursa ćete naučiti kako da podesite svoj vebsajt i server za najbolje performanse, kako da prepoznate i da se zaštitite od malicioznih korisnika (hakera, bot mreža i DDOS napada), kako da optimizujete sadržaj za najbolje pozicioniranje na pretraživačima (Google, Bing, Yahoo), a naučićete i kako da povežete svoj vebsajt i sadržaj sa Google Analytics i Facebook Pixel platformom.

Glavni cilj kursa, navode organizatori, je da naučite kako da na jednostavan način od ideje kreirate gotov proizvod i objavite ga online, bilo da je vaš cilj prezentacioni vebsajt kompanije ili promocioni vebsajt koji prati vašu marketing kampanju, i sve to koristeći interfejs i minimalno programiranje.

“Takođe, upoznaćemo vas sa najboljim praksama vezano za pomenute oblasti i servise, tako da ćete moći da kreirate potpun i kvalitetan proizvod”, navode iz Developers Lab-a.

Početak kursa je 6. novembar i traje četiri do pet sedmica. Prijave je potrebno podnijeti do 3. novembra.

Predavač na radionici će biti Balša Lazarević.

Za radionicu se možete prijaviti putem ovog linka

Plan WordPress radionice možete preuzeti ovdje.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *