Addiko „Red Friday“: Prebacite platu, uzmite kredit i čeka vas pametni telefon na poklon

Dodajte komentar

Addiko banka organizuje „Red Friday“ akciju u svim svojim poslovnicama, samo u petak, 25. oktobra. U okviru ove akcije, klijenti koji prebace platu u Addiko i navedenog dana podnesu zahtjev za gotovinski, refinansirajući ili kredit za penzionere i isti bude odobren, dobijaju na poklon pametni mobilni telefon.

“Addiko banka nastavlja sa akcijama kojima izlazi u susret svakodnevnim potrebama klijenata. Red Friday osmišljen je po ugledu na globalnu akciju Black Friday, u okviru koje kupci dobijaju posebne pogodnosti prilikom kupovine na određeni dan. Tako Addiko banka nagrađuje klijente koji prebace platu i u petak 25. oktobra podnesu zahtjev za kredit, a ukoliko isti bude odobren dobijaju pametni telefon na poklon. Uz direktno bankarstvo kojim se Addiko vodi u svom poslovanju, klijenti do kredita dolaze u kraćem roku bez suvišne komunikacije i papirologije”, navode iz Addiko banke.

Učešće u Addiko Red Friday akciji je vrlo jednostavno i zahtijeva minimalno angažovanje klijenata, a koristi su višestruke.

“Kako bismo pružili dodatne benefite, pripremili smo za učesnike akcije originalan poklon u vidu mobilnog telefona kojim želimo da se zahvalimo klijentima na ukazanom povjerenju. Addiko uvijek teži ka inovativnom pristupu u poslovanju, kojim klijentima pruža jedinstveno korisničko iskustvo“ izjavio je Ognjen Mijušković, direktor Sektora prodaje proizvoda na malo”, navode iz banke.

Addiko Bank ima poslovnice u Podgorici, Nikšiću, Bijelom Polju, Herceg Novom, Pljevljima, Baru, Budvi, Kotoru i Tivtu. Više informacija možete naći na web site-u: www.addiko.me

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *