2,48 miliona dobiti za GRAWE osiguranje a.d. Podgorica u trećem kvartalu 2019 godine.

Dodajte komentar

Grawe osiguranje a.d Podgorica ostvarilo je u trećem kvartalu ove godine bruto dobit od 2,48 miliona eura, što predstavlja jedan od najboljih poslovnih rezultata koje je ovo Društvo postiglo u Crnoj Gori.

Bruto fakturisana premija na 30.09.2019. godine iznosi 4,6 miliona eura što predstavlja 39,2% učešća GRAWE-a na tržištu životnih osiguranja. Bilansna suma iznosi skoro 63 miliona eura i u odnosu na isti period prošle godine veća je za 17,23%. U ovoj godini će biti isplaćeno 107 naknada za istek ugovora o osiguranju što je dokaz lojalnosti naših klijenata, kao i doslednosti našeg Društva.

GRAWE osiguranje je izvanrednim poslovnim rezultatom dokazalo još jednom da je stabilan i pouzdan partner na tržištu osiguranja. 2019.godina je za nas predstavljala nastavak ostvarivanja strateških ciljeva. Kontinuirani rast utemeljen je na kvalitetu naših proizvoda i prilagođenosti potrebama tržišta.

GRAWE osiguranje svih ovih 15 godina uživa povjerenje svojih klijenata i poslovnih partnera i nastojaće da to povjerenje opravda i u narednom periodu sa još većim poslovnim ambicijama.  Stabilnost poslovanja pokazuje i podatak da je GRAWE lider na tržištu životnog osiguranja Crne Gore od osnivanja i sa ponosom dočekujemo naš jubilej 15 godina poslovanja u Crnoj Gori koji ćemo obilježiti u novembru ove godine“, izjavila je Maja Pavličić, izvršna direktorica GRAWE osiguranja.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *