Lažna nagradna igra na Fejsbuku: Obećavaju poklon gorivo u ime kompanije Petrol Crna Gora

Kako je kompanija ,,Petrol Crna Gora MNE” postala je predmet zloupotrebe. Dužni smo da vas obavjestimo da se na društvenoj mreži ,,Fejsbuk” pojavila lažna stranica pod nazivom ,,Petrol pumpa”, te da postom o lažnoj nagradnoj igri neko pokušava da dovede u zabludu naše potrošače, saopšteno je iz te kompanije.

“Povodom 20 godina uspješnog rada u dogovoru sa našim sponzorom odlučili smo podjeliti 50 litara goriva(benzin/dizel). Da bi učestvovali u nagradnoj igri potrebno je da lajkujete stranicu, status, podelite, komentarišete ,,uradio/la”, navodi se u postu lažne stranice pod nazivom Petrol pumpa.

“Ovim putem obavještavamo javnost da je fejsbuk stranica “Petrol pumpa” lažna, te da je samim tim i svaki objavljen post na toj stranici obmana. Naš tim intezivno radi na tome da blokira tu stranicu, pa vas molimo, da sve ono što u međuvremenu nađete na toj stranici, smatrate nepouzdanim. Napominjemo, jedina zvanična stranica na fejsbuku koja pruža vjerodostojne informacije naše kompanije je “Petrol Crna Gora”, saopšteno je iz kompanije.

Check Also

Telenor: Platite račun online i bez provizije

Telenor je svojim postpejd korisnicima omogućio da svoje račune plate online i bez provizije, putem …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *