Počela besplata Digitalizuj.me akademija digitalnog marketinga za preduzetnike

Akademija digitalnog marketinga za preduzetnike, koju organizuje nevladino udruženje “Digitalizuj.Me” uz podršku Ambasade Sjedinjenih Američkih Država u Podgorici, je počela u utorak, 22. oktobra 2019. godine.

Cilj Akademije je da se pomogne preduzetnicima, kao i predstavnicima malih preduzeća, da iskoriste znanja i alate digitalnog marketinga kako bi ojačali svoj biznis. Kroz seriju besplatnih predavanja i radionica, praćenih individualnim mentorstvom, 30 preduzetnika i predstavnika malih preduzeća će postaviti osnove nastupa svojih preduzeća na Internetu.

Akademija digitalnog marketinga za preduzetnike je šestomjesečni projekat koji nastoji da pomogne predstavnicima malih biznisa da iskoriste mogućnosti koje digitalne tehnologije pružaju u izgradnji brenda njihovih preduzeća i promociji njihovih proizvoda na Internetu. Učesnici će imati priliku da uče od marketing profesionalaca koji se digitalnim marketingom bave već duži niz godina, te koji su svoje znanje isprobali na najkonkurentnijim tržištima svijeta. Predavanja i radionice će se održavati u periodu od 22. oktobra do 28. novembra, svakog utorka i četvrtka od 18:00 do 19:30 časova. Nakon završetka radionica, slijedi besplatni individualni rad sa mentorima u trajanju od tri mjeseca.

„Svjesni činjenice da se sve veći broj ljudi okreće digitalnim medijima kao izvoru informacija, te da su digitalne tehnologije postale dio naše svakodnevnice, crnogorska preduzeća sve više uviđaju neophodnost upravljanja svojim brendom online. Međutim, izazov sa kojim se susreće većina jeste manjak znaja i vještina neophodnih za kvalitetno samostalno upravljanje identitetom kompanije na internetu, ili pak organičena sredstva kada se radi o angažmanu stručnog tima koji bi ovu funkciju obavljao u ime kompanije. Prepoznavši ovaj problem, i u želji da pomogne što većem broju preduzetnika da ojačaju svoj biznis, Digitalizuj.Me je odlučilo da organizuje Akademiju digitalnog marketinga namjenjenu preduzetnicima i malim preduzećima“, izjavila je Nataša Đukanović, predsjednica udruženja.

Nevladino udruženje „Digitalizuj.Me“ je digitalna zajednica koja nastoji da pomogne građanima i organizacijama u Crnoj Gori da razumiju i iskoriste uzbudljive nove šanse za društvene promjene i biznis u digitalnom okruženju. Edukacija je značajan dio Digitalizuj.Me aktivnosti, a udruženje ima veliko iskustvo u organizovanju edukativnih programa, među kojima se izdvajaju radionice digitalnog marketinga, blog radionice, kao i škola programiranja za učenike osnovnih škola. Više informacija o Akademiji digitalnog marketinga možete naći na zvaničnom sajtu udruženja – www.digitalizuj.me.

Check Also

Evo zašto investitori kupuju zlato kao nikad

U vrijeme kada je ekonomija na staklenim nogama na globalnom nivou, brojne države i investitori …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *