Porto Montenegro finansirao opremanje elektro kabineta SMŠ “Mladost” u Tivtu

Dodajte komentar

Kompanija Adriatic Marinas nastavlja da unapređuje kvalitet obrazovanja u lokalnoj zajednici, te je finansirala renoviranje elektro kabineta u Srednjoj mješovitoj školi Mladost iz Tivta – donirana su sredstva za opremanje elektro kabineta mobilijarom, kao i finansirana kupovina kompleta za izradu eksperimenata i vježbi koje se realizuju u okviru obrazovnog programa Elektrotehničar elektronike. Cjelokupna donacija iznosi 5.500 eura.

Na taj način učenicima i nastavnicima su obezbjeđeni uslovi za kvalitetnije savladavanje tema predviđenih nastavnim programom. Profesorica elektro grupe predmeta, Milanka Brajković zajedno sa učenicima je za ovu priliku pripremila prezentaciju eksperimenata iz solarne energije, a direktorica Jovanka Vujačič izrazila je veliku zahvalnost na značajnoj donaciji za školu.

Od početka saradnje Porto Montenegro je školi u više navrata darivao tehničku i informatičku opremu, ali i finansirao opremanje kabineta hemije i fizike, geografije, zavičajne biblioteke, engleskog, itd.

“Kao predstavnici glavnih investitora u ovom gradu, želim da istaknem da prepoznajemo Tivat kao grad budućnosti, te zbog toga ulažemo u kvalitetno obrazovanje – osim kabineta za obrazovni program Elektrotehničar elektronike u SMŠ Mladost, nedavno smo finansirali kupovinu video nadzora u OŠ Drago Milović u Gradiošnici, podržavamo Muzičku školu i vrtić, a ukupna vrijednost stipendija i donacija u obrazovanje u lokalnoj zajednici samo tokom ove kalendarske godine je iznosila preko 50.000€ – jedini cilj svih projekata je podrška učenicima u njihovom daljem formalnom i neformalnom obrazovanju”, istakla je PR menadžerka Porto Montenegra Kristina Škanata.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *