Misli pregled više, za brigu manje

Svakog oktobra, cijeli svijet se ujedini sa jednim povodom – da pobijedi karcinom dojke.

The Capital Plaza & UNIQA Vas pozivaju da se i mi ujedinimo i zajednički obilježimo “ružičasti oktobar” u galeriji Diplomatske kule Capital Plaza centra gdje će 24.oktobra u 15h organizovati predavanja o značaju preventivnih pregleda u suzbijanju ove opake bolesti.

Predavanje će održati dr Radomir Rakočević, radiolog i stručni saradnik Poliklinike Rezidencija Zdravlja Kerber, članice MedUNIQA mreže partnera koja se nesebično priključila ovom društveno odgovornom projektu.

Pored korisnih informacija, sve prisutne dame će biti u prilici da dobiju besplatne preglede i/ili popuste do čak 50% u klinici Kerber, ali i nagrade iznenađenja.

“A kako su zdravi stilovi života takođe bitno oružje u borbi protiv karcinoma dojki, u popodnevnim časovima nastavljamo obilježavanje “ružičastog oktobra” u Capital Fitnes centru – očekujemo vas na Think Pink open fitness day-u, sa početkom u 18h“, saopštili su organizatori

Kako bi obezbijedili Vaše mjesto na predavanju/treningu, potrebno je poslati prijavu preko linka: https://www.uniqa.me/o-nama/ruzicasti-oktobar.html najkasnije do 23.oktobra u 12h.

Check Also

Srebro kao investicija decenije

U doba ekonomske nesigurnosti, ljudi se neprestano okreću ulaganjima za koja se zna da štite …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *