Volonteri Telekoma započeli sadnju botaničke bašte u dvorištu podgoričke Gimnazije

Dodajte komentar

Volonteri Crnogorskog Telekoma učestvovali su u akciji sadnje drveća u dvorištu Gimnazije „Slobodan Škerović“ u Podgorici, saoppšteno je iz te kompanije.

Tom akcijom kako je  navedeno, Telekom se predstavio kao zlatni sponzor botaničke bašte koju “Pobjeda” povodom svog 75. rođendana poklanja podgoričkoj Gimnaziji.

Riječ je o još jednoj u nizu akcija kroz koje Volonterski klub Telekoma promoviše ekologiju i ozelenjavanje Crne Gore, saopšteno je iz ove kompanije.

„Odgovoran odnos prema životnoj sredini, samim tim i prema zajednici, za Telekom je važan dio poslovanja. Podgorica nema mnogo građevina sa početka prošlog vijeka koje su, poput Gimnazije, postale simboli Grada, a zahvaljujući ovoj inicijativi ‘Pobjede’ oko hiljadu i po učenika Gimnazije dobiće još ljepše dvorište. Što je još važnije, dobiće i mjesto za sticanje znanja o prirodi, jer su botaničke bašte najbolja prilika da se u praksi provjeri znanje iz biologije stečeno iz knjiga i aplikacija“,  kazao je Matija Otašević, ekspert za korporativnu komunikaciju u Telekomu.

Sadnja botaničke bašte u Podgorici jedan je od poklona koje za svoj rođendan građanima Crne Gore poklanja „Pobjeda“.

Osim podgoričkoj Gimnaziji, „Pobjeda“ je nedavno botaničku baštu poklonila i Gimnaziji na Cetinju.

Iz Telekoma napominju da će nastaviti sa akcijama ozelenjavanja crnogorskih gradova, i pozivaju građane da im se pridruže koristeći nove mogućnosti aplikacije Moje drvo, kroz koju mogu da doniraju manje iznose od 3 i 5 eura za sadnice, za šta dobijaju gigabajte.

TAGOVI:
Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *