Predsjednici Asocijacije menadžera Crne Gore i Slovenačkog poslovnog kluba potpisali Sporazum o saradnji

Dodajte komentar

Prepoznajući izuzetan potencijal u razmjeni iskustava i velike mogućnosti za zajedničku saradnju u cilju unapređenja ekonomskog ambijenta, predsjednici Asocijacije menadžera Crne Gore (AMM) i Slovenačkog poslovnog kluba u Crnoj Gori (SPK), potpisali su Sporazum o saradnji.

Predsjednik AMM-a Budimir Raičković je istakao da je Asocijacija prepoznata kao organizacija koja radi na sinergiji poslovnih ljudi i zajednice i da se udruženim snagama može unaprijediti poslovni ambijent i menadžerska struka u Crnoj Gori.

AMM i SPK dijele zajedničke vrijednosti i ciljeve i smatraju da menadžeri i preduzetnici imaju ključnu ulogu u promociji društvenog i ekonomskog razvoja.

Predsjednik SPK-a Nebojša Šćekić izrazio je zadovoljstvo zbog potpisivanja Sporazuma, koji će poboljšati saradnju SPK-a i AMM-a. Šćekić je uputio poziv svim zainteresovanim firmama i pojedncima da uzmu učešća u aktivnostima ove dvije poslovne asocijacije, kako bi zajedno još značajnije doprinijeli unapređenju poslovnog ambijenta u Crnoj Gori. SPK čine sva značajnija slovenačka preduzeća prisutna u Crnoj Gori, kao i veliki broj crnogorskih kompanija koje sarađuju ili žele da sarađuju sa slovenačkom privredom.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *