‘Market Shaker Award 2019’ za mirisnu i vertikalnu karticu Addiko banke

Addiko Bank je na godišnjoj Mastercard Direct Services konferenciji osvojila ‘Market Shaker Award 2019’ nagradu, za poseban doprinos razvoju i promovisanju bezgotovinskog plaćanja u Crnoj Gori, Hrvatskoj, Srbiji te Bosni i Hercegovini, u vidu prve mirisne i vertikalne kartice. Na globalnom nivou Mastercard® je 2019. godine dodijelio samo devet priznanja za poseban doprinos.

Beskontaktna, a ujedno i originalno mirisna debitna kartica Addiko banke uz sve standardne funkcije korisnicima pruža i dodatne pogodnosti poput najvišeg stepena sigurnosti prilikom plaćanja na internetu putem „Addiko Sigurne Internet kupovine“. Uz to, prva je kartica s originalnim vertikalnim dizajnom.

„Izuzetno smo ponosni na ‘Market Shaker Award 2019’ nagradu za prvu vertikalnu i mirisnu karticu koju je upravo Addiko banka predstavila na regionalnim tržištima i koja je zadnje u nizu međunarodnih priznanja za inovativnost i kvalitetno poslovanje. Posebno uzimajući u obzir činjenicu da se radi o samo jednoj od devet takvih priznanja na svjetskom nivou“, izjavila je Marija Bauer, direktorica Kartičnog poslovanja Addiko Grupe.

Check Also

Koronavirus iskomplikovao poslovanje KAP-a: Borimo se da i sa ovim izađemo na kraj

Situacija sa novim koronavirusom je veoma iskomplikovala poslovanje Uniprom Kombinata aluminijuma (KAP), a ta kompanija …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *