Coca-Cola podrška mladima u Baru i Tivtu

Dodajte komentar
Nezaposleni mladi, koji imaju između 18 i 30 godina i žele da steknu nova znanja i vještine, mogu se prijaviti za učešće u programu Coca-Cola podrška mladima, koji se realizuje treću godinu za redom. U sklopu jesenjeg programa, besplatne radionice za mlade biće održane u pet gradova, a u toku su prijave za Bar i Tivat. Prijave su moguće na sajtu www.coca-colapodrskamladima.me.

Radionica u Baru, koja se realizuje u saradnji sa Opštinom Bar biće održana od 16. do 18. oktobra, dok će nezaposleni mladi iz Tivta znanja i vještine sticati na radionici od 21. do 23. oktobra. Partner na projektu u Tivtu je Opština Tivat.

Kroz ovaj program, kompanija Coca-Cola HBC Crna Gora osnažuje mlade kako bi uz nova praktična znanja i vještine krenuli u potragu za poslom i građenje karijere.

U prve dvije godine 198 nezaposlenih mladih je učestvovalo u programu Coca-Cola podrška mladima, a njih 28 našlo je zaposlenje neposredno nakon pohađanja programa. Mladi kao posebnu korist programa ističu sticanje vještina komunikacije, vještina prezentacije i prodaje. Po završetku trodnevne radionice, učesnici dobijaju sertifikat, a svoju edukaciju mogu nastaviti na online platformi projekta.

U okviru proljećnog ciklusa programa, ove godine su radionice održane u Podgorici, Nikšiću, Bijelom Polju, Pljevljima i Beranama. Jesenji ciklus otvoren je radionicom u Podgorici, koja je, kao i sve prethodne u ovom gradu, realizovana u saradnji sa Glavnim gradom Podgorica.

Institucionalni partneri projekta su Ministarstvo rada i socijalnog staranja i Zavod za zapošljavanje.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *