Za sve ljubitelje fotografije ,,ANALOG IS BACK“ u Podgorici

Dodajte komentar

Manifestacija ,,Analog is back“, u cilju promocije analogne fotografije i fotografske umjetnosti uopšte, biće organizovana 12. i 13. oktobra u atrijumu centra ,,The Capital Plaza”, u vremenu od 11 do 19h (oba dana).

– Ljubitelji fotografije, posebno oni koje interesuje analogna fotografija, biće u prilici da učestvuju na četiri radionice i to Kolodijumski proces, Cijanotipija, Razvijanje crno-bijelih i kolor filmova i Razvijanje crno-bijelih fotografija, da budu fotografisani na filmu u studiju koji ćemo formirati, da pogledaju opremu za analognu fotografiju i pitaju sve što ih zanima u vezi fotografije – najavljuje fotograf Dejan Kalezić iz NVO PhotoCG.

,,Analog is back“ je dio 11. Dana fotografije koje organizuje NVO PhotoCG. Ovu aktivnost je podržala ,,The Capital Plaza” sa kojom će NVO PhotoCG ovaj projekat razvijati i ubuduće.

NVO PhotoCG postoji od 2005. godine, bavi se promocijom fotografije i dugo organizuje aktivnosti u tom pravcu.
– Okupljamo dvadesetak ljubitelja fotografije, ali su naša vrata otvorena za sve koji žele da nam se priključe i daju doprinos u realizaciji fotografskih programa – poručio je Kalezić.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *