Posjetite Rakija Fest u Hotelu CentreVille

CentreVille Hotel & Experiences organizuje jednodnevni događaj posvećen rakiji. Događaj pod nazivom Rakija Fest, održava se 09. novembra 2019. od 10h do 22h u sali Grand Room, a na njemu će se predstaviti preko 30 proizvođača sa oko 130 vrsta rakija.

„Domaći i strani izlagači imaće priliku da predstave postojeći asortiman i da promovišu nove proizvode. Naš cilj je da obogatimo ponudu Podgorice i Crne Gore, kao i da sajam događaj mjestom tradicionalnih susreta izlagača i ljubitelja rakija“, istakao je Dragan Grnović, F&B menadžer hotela CentreVille.

CentreVille Hotel & Experiences predstavlja novi svijet gostoprimstva, prožet sjajem jedinstvenog luksuza, nudeći kombinaciju ugodnog ambijenta i mnoštva mogućnosti poslovne namjene. Tokom Rakija Fest-a biće organizovane degustacije kako popularnih tako i manje komercijalnih vrsta rakija, iz zemlje i regiona.

„Očekujemo da će Rakija Fest okupiti brojne goste, proizvođače, distributere i ljubitelje rakija. Jako smo ponosni što smo domaćini još jednog događaja koji ima potencijal da preraste u tradicionalnu manifestaciju u Podgorici“, dodao je Dragan Grnović, F&B menadžer hotela CentreVille.

Ulaznice za prvi rakija fest mogu se kupiti na recepciji hotela CentreVille. Cijena ulaznice je 5 eura i podrazumijeva degustaciju kod svih izlagača.

Završnica Rakija Festa dešava se u The Living Room-u, gdje će sve prisutne zabavljati Andrea Demirović sa bendom, u subotu 9.11.2019. od 22:00h.

Rakija Fest u organizaciji CentreVille Hotel & Experiences podržali su Ministarstvo poljoprivrede i ruralnog razvoja, Turistička organizacija Podgorice, The Living Room Lounge & Dining i The Capital Plaza.

Za dodatne informacije o Rakija Festu, budite slobodni da se obratite na adresu [email protected] ili putem telefona +382 68 888 202, a više informacija potražite na facebook i instagram stranici Rakija Fest-a.

Check Also

Analiza poslovanja kompanija koje čine sastav indeksa MNSE10 na kraju III kvartala 2019. godine

Montenegroberza AD Podgorica je na osnovu devetomjesečnih finansijskih iskaza emitenata za 2019. godinu, odradila analizu …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *