Box Trio 2+ paket uz neograničene razgovore i poklon telefon

Dodajte komentar

U najnovijoj prodajnoj akciji kompanije m:tel za sve koji žele usluge kablovske televizije, Interneta i fiksne telefonije omogućeni su neograničeni razgovori ka svim fiksnim mrežama u CG uz Box trio dva+ paket. Potpisivanjem ugovora za ovaj paket, korisnik dobija na poklon savremeni fiksni telefon SPC CS 900 na poklon.

Ono što ovu aciju čini posebno povoljnom je i cijena pretpate od samo 1 euro, tokom prvih šest mjeseci trajanja ugovora.

Podsjećamo da Box trio dva+ paket uključuje: TV paket sa preko 200 kanala, fiksnu telefoniju i Internet brzine do 120 mbps.  Tu je i MOVE usluga, koja omogućava premotavanje kanala do sedam dana unazad, čuvanje snimljenog sadržaja, kao i pristup bogatoj videoteci. Obzirom da je MOVE TV aplikacija dostupna na mobilnim uredjajima, telefonima i tabletima, korisnici ovog paketa dobijaju besplatno dvije licence – mogućnost pristupa na dva mobilna uredjaja TV sadržajima, uz mogućnost gledanja svih 200 kanala, kao i premotavanje sedam dana unazad.

U okviru ovog paketa korisnik može da kupi i televizor po odgovarajućoj cijeni.

Ponuda važi uz ugovor na 24 mjeseca. Akcija traje do 30.novembra. Napominjemo da se primjenjuje fer politika – korisnik dobija 30000 minuta mjesečno ka svim fiksnim mrežama u CG.

Više informacija o cjelokupnoj ponudi m:tel-a, korisnici mogu naći na Facebook stranici Mtel Imate prijatelje, web site-u www.mtel.me kao i pozivom Korisničkog servisa na broj 1600.

TAGOVI: ,
Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *