Jet2.com povezuje Tivat sa Londonom i Mančesterom

Dodajte komentar

Britanska lou kost aviokompanija Jet2.com od naredne godine uspostaviće saobraćaj ka Crnoj Gori i to na linijama iz Mančestera i Londona za Tivat.

Jet2.com počeće da leti za Tivat iz Mančestera, odnosno sa londonskog aerodroma Stansend 21. maja naredne godine, a saobraćaće dva puta nedjelnjo, avionima tipa boeing B 737-800, kapaciteta 189 putnika.

Iz Londona i Mančestera ova će kompanija, inače specijalizovana za prevoz britanskih turista do popularnih turističkih destinacija širom Evrope, letjeti za Tivat četvrtkom i nedjeljom. Jet2.com treći je po veličini redovni aviopprevoznik u Velikoj Britaniji i ima flotu od 90 aviona sa kojima leti na više od 70 destinacija, prenosi Bokanews.

Na sezonskim linijama iz Mančestera i Londona za Tivat već dvije godine saobraća i najveća britanska lou kost kompanija EasyJet, dok za London iz Tivta ljeti leti i crnogorski nacionalni avioprevoznik Montenegro Airlines.

Pored EasyJeta i Jet2.coma, za Tivat u ljetnjoj IATA sezoni iz više gradova Evrope i sa Bliskog Istoka već saobraćaju i lou kost kompanije Pobeda, Transavia, Brussels Airlines i Flydubai.

TAGOVI:
Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *