Montenegro Airlines nudi putnicima Adria Airways-a karte do Beograda ili Ljubljane za 60 eura

Dodajte komentar

Montenegro Airlines (MA) omogućio je putnicima slovenačke kompanije Adria Airways da se do željenih destinacija prevezu po posebnim cijenama karata, pišu Dnevne novine.

U MA su kazali da nude 60 eura po pravcu iz Podgorice do Ljubljane, kao i iz Podgorice ili Tivta do Beograda, dok je cijena za sve ostale destinacije 90 eura po pravcu.

Za sve putnike koji na kartama Adria Airwaysa imaju YM let ili imaju Adrijine karte i žele ih koristiti na direktnim YM letovima, MA nudi cijenu od 60 eura po pravcu iz Podgorice do Ljubljane, kao i iz Podgorice ili Tivta do Beograda, navodi se u saopštenju objavljenom na sajtu kompanije.

Kako su dodali, u okviru ponude uključen je jedan komad prtljaga standardnih dimenzija do 23 kilograma, najviše 158 centimetara. Ponuda važi od 1. do 10. oktobra, a odnosi se isključivo na letove gdje je MA operativni prevozilac.

MA je odluku o posebnim cijenama karata donio nakon što je Adria Airways objavila bankrot. Stečajni postupak, kako su saopštili u slovenačkoj kompaniji, pokrenut je zbog insolventnosti i u skladu sa zakonskim odredbama.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *