Velika nagradna igra – NLB Banka poklanja stan

NLB Banka organizuje veliku nagradnu igru pod sloganom “NLB Banka poklanja stan. Dobrodošli u Vaš novi dom.”. U nagradnoj igri mogu učestvovati svi građani koji postanu klijenti NLB Banke do 31.12.2019. i prime najmanje tri plate ili tri penzije do 31.03.2020. preko novootvorenog NLB računa. Stan vrijedan 55,000 EUR, koji će NLB Banka pokloniti, nalazi se na ekskluzivnoj lokaciji u Central Point stambeno-poslovnom kvartu u Podgorici.

NLB Banka uživa veliko povjerenje građana i pozicionirana je kao lider na tržištu stambenih kredita sa više od četvrtine tržišnog udjela u 2018. godini.

Vjerujem da će značajan broj građana, koji do sada nijesu riješili svoje stambeno pitanje, iskoristiti povoljnosti naše izuzetne kreditne ponude i jedinstvene nagradne igre kojom svi koji pređu sa ličnim računom i primanjima kod NLB Banke, mogu doći do novog doma.

Inspirisao i ohrabrio nas je podatak da od svih građana koji su zahvaljujući vladinom projektu ‘1000+’ rješili svoje stambeno pitanje, najveći broj njih izabrao je da obezbijedi kredit za tu važnu investiciju, upravo preko NLB Banke. Biti lider u ovom značajnom segmentu našeg poslovanja, obavezuje nas da damo dodatan doprinos i podržimo i naše buduće klijente, u čemu vjerujem da smo našom ponudom i ovom nagradnom igrom uspjeli”, izjavio je Dino Redžepagić, izvršni direktor NLB Banke.

Uz mogućnost da osvoje stan, novi klijenti NLB Banke do kraja godine mogu uživati u svim prednostima paketa dobrodošlice koji uključuje: besplatnu članarinu za odabrani paket usluga, beskamatni gotovinski kredit (dozvoljeni minus) u visini dvije plate, bez kamate, transakcije bez provizije u okviru mobilnog i elektronskog bankarstva. Uz to ukoliko im je potreban veći iznos gotovine NLB Banka nudi gotovinski kredit iznosa do 25.000 EUR a stambeni kredit mogu dobiti po posebnoj kamatnoj stopi od 3,49% + 6M Euribor.

NLB Banka je u julu ove godine proglašena najboljom bankom u Crnoj Gori za 2019. godinu od strane uglednog finansijskog magazina “Euromoney”, na osnovu više kriterijuma, među kojima su osim finansijskih pokazatelja, uzeti u obzir tržišna pozicija, inovacije, istraživanja, nove usluge, sistem upravljanja i profesionalnost zaposlenih u finansijskim institucijama. Ključni kriterijum za dodjelu nagrade su unapređenja sprovedena u prethodnih 12 mjeseci. Osvojenu nagradu NLB Banka duguje i sredini koja prepoznaje potencijal banke, te je nagradna igra jedan od načina da se opravda ukazano povjerenje.

“NLB Banka će nastaviti da inovira svoju ponudu i pronalazi najbolja rješenja koja će građanima obezbjeđivati sveobuhvatan finansijski tretman, pronalazeći načine da uvaži zajednicu u kojoj posluje”, kazali su iz banke.

Check Also

Otvoren novi i savremeni Data Centar Crnogorskog Telekoma

Novi Data Centar Crnogorskog Telekoma, koji nudi najsavremenija rješenja kada je riječ o čuvanju podataka …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *