Otvaranjem filijale CKB-a Ulcinj dobio banku 21. vijeka kakvu zaslužuje

Otvaranjem savremene filijale Crnogorske komercijalne banke (CKB) u Ulcinju, taj grad je dobio banku 21. vijeka kakvu zaslužuje, koja će lokalnoj zajednici, privredi i pojedincima pružiti još veći kvalitet servisa.

Izvršna direktorica CKB-a, Sandra Kordić, kazala je prilikom otvaranja da je ta banka, kao članica OTP bankarsko-finansijske grupacije, u poziciji da koristi najbolju međunarodnu bankarsku praksu, uz garantovanu stabilnost i sigurnost.

„Kao lider digitalizacije i modernizacije crnogorskog bankarstva, stalnim ulaganjima u infrastrukturu, ali i zajednicu u kojoj poslujemo, permanentno dokazujemo svoju punu posvećenost i državi, Crnoj Gori“, istakla je Kordić. Ona je kazala da u novoj poslovnici u Ulcinju, pored tradicionalne bankarske usluge,  omogućene su i multifunkcionalne i ostale usluge, uključujući moderne ATM uređaje za podizanje i uplatu pazara.

„Takođe, moderni sistem za pozivanje i usmjeravanje klijenata. U poziciji smo da osim crnogorskog, engleskog i ostalih jezika, u ponudi imamo i albanski jezik i time pokažemo dadatno da cijenimo multikulturalne razlike u ovoj sredini“, rekla je Kordić.

Direktor filijale CKB-a Ulcinj, Darko Ivanović, kazao je da je nova, moderna filijala CKB-a, u potpunosti opremljena po novim standardima OTP grupe.

„Otvaranjem ovakvo savremene filijale CKB-a, Ulcinj je dobio banku 21. vijeka kakvu zaslužuje. CKB je svoju prvu filijalu van Podgorice otvorila u Ulcinju prije 22 godine. Kao i grad, ulcinjska filijala se razvijala, ponekad brže i dinamičnije, ponekad umjerenije“, rekao je Ivanović. On je poručio da u budućnosti žele ostvarenje zajedničkog rasta, „uz jaku podršku regije Ulcinja, kao njenog bisera po potencijalu, ljepoti i mogućnostima“.

„Vjerujemo da će CKB i filijala Ulcinj biti prepoznati dio intenzivnog razvoja ovog kraja, koji je najavljen kroz mnoštvo planiranih državnih i stranih investicija, koje su u toku ili čekaju svoju realizaciju“, kazao je Ivanović. On je kazao da im je namjera da lokalnoj zajednici, privredi i pojedincima pruže još bolji kvalitet servisa i da budu još veća potpora.

„Zajedno sa mojim timom, koji čini šest vrlo profesionalnih, vrijednih i ljubaznih ljudi trudićemo se da pružiimo još bolji i kvalitetniji servis“, poručio je Ivanović.

Prilikom otvaranja, predstavnici CKB-a uručili su donaciju Javnoj ustanovi Dnevni centar za djecu i omladinu sa smetnjama i teškoćama u razvoju “SIRENA” – Ulcinj, koju je primio direktor te ustanove Bilal Alaj. Alaj je kazao da je donacija CKB-a došla u pravi trenutak za Dnevni centar za djecu i omladinu sa smetnjama i teškoćama u razvoju.

„Dnevni centar SIRENA Ulcinj danas je jedan od najopremljenijih centara ovog tipa u Crnoj Gori i ispunjava sve uslove za poterbe djece koje borave u ovoj ustanovi. Sa druge strane, nažalost, broj štićenika se povećava. Trenutno Centar pohađa 37 djece, što znači i naše svakodnevne obaveze prema njima su se povećale, pogotovo u dijelu obezbjeđivanja dnevnog obroka, transporta i higijene“, rekao je Alaj.

Nova filijala CKB-a u Ulcinju se nalazi u Ulici Rr. Nënë Tereza. Otvaranju filijale u Ulcinju je prisustvovao predsjednik te opštine Ljoro Nrekić, kao i brojni privrednici iz tog grada i klijenti banke.

Check Also

Proizvodnja čelika u nikšićkoj Željezari pod znakom pitanja

Skoro sedam mjeseci je od kada je EPCG Željezara Nikšić vraćena pod državno okrilje. Međutim, …

One comment

  1. Kakav kič….

Leave a Reply

Your email address will not be published.