Banjalučki brokeri prvi u regionu nude trgovanje na berzi preko Vibera i Skajpa

Nakon što je nedavno ponudio uslugu otvaranja brokerskog računa online, banjalučka brokerska kuća „Eurobroker“ ide korak dalje u uvođenju noviteta, te sada svim klijentima nudi mogućnost otvaranja naloga putem Viber-a i Skype-a.

Trgovanje hartijama od vrijednosti postaje još jednostavnije i lakše uz nove načine davanja kupoprodajnih naloga, na potpuno novi način, putem Viber-a i Skype u „Eurobrokeru“. Ova inovativna brokerska kuća je prethodno omogućila klijentima da trguju putem eTrading-a, Webmail-a, telefona i faksa.

Da bi klijent izdao nalog putem Viber-a ili Skype-a, potrebno je da ima otvoren brokerski račun i uredno potpisan Ugovor o brokerskom posredovanju te da u Viber ili Skype poruci precizno navede elemente naloga prema uputstvu. Nakon prijema poruke s elementima naloga, broker provjerava ispravnost iste te ukoliko su ispoštovani svi propisani uslovi, nalog se prima i unosi u sistem. Klijent se obavještava o zaprimljenom naloga, a poruka s nalogom se elektronski arhivira te se tako proces i završava.

U „Eurobrokeru“ ponosno ističu da su jedina brokerska kuća u Bosni i Hercegovini i regiji koja svojim klijentima omogućava davanje kupoprodajnih naloga na ove načine.

U ovoj brokerskoj kući kažu da je njihov cilj svojim klijentima što više olakšati i pojednostaviti trgovanje na berzi.

Check Also

Osiguravajuća Grupa Sava kupila NLB Vita d.d

Osiguravajuća Grupa Sava je postala stoprocentni vlasnik životnog osiguravajućeg društva NLB Vita d.d., pošto su …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *