“Novi Volvox” i “Elektro Tim” će raditi elektro-napajanje prve dionice auto-puta

Dodajte komentar

Firma Monteput je danas donijela odluku o izboru najpovoljnijeg ponuđača za izradu elektro-napajanja prve dionice auto-puta Bar – Boljare od Smokovca do Mateševa, kazao je direktor Monteputa Jonuz Mujević.

“Na ponovljenom tenderu, zahvaljujući našim ponuđačima i vanrednom radu komisije, danas smo donijeli odluku o izboru najpovoljnijeg ponuđača. Za partiju jedan, to jest Novi Volvox, u iznosu od 9.866.440 eura. Za partiju dva, Elektro Tim, 8.714.511 eura i za partiju tri Novi Volvox, 19.651.503 eura”, naveo je Mujović,

Ova je odluka, kako je dodao, veoma značajna, jer se očekuje da će naredne nedjelje Monteput potpisati ugovore sa ponuđačima.

“Neophodno je da se upodobi dokumentacija, iako smo izabrali izvođača, slijedi potpisivanje ugovora i prinošenje određenih bankarskih garancija koje su ponuđači dužni da obezbijede. Dakle, ovo je za nas zaista poseban dan, izabrali smo izvođača i nadamo se da ćemo ove radove završiti u roku, kako smo i planirali, do kraja septembra iduće godine”, zaključio je Mujević.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *