Addiko gotovinski krediti: Bez troškova obrade, za klijente svih banaka

Dodajte komentar

Addiko banka pokrenula je kampanju za kredite koji predstavljaju brzo i jednostavno rješenje za klijente koji imaju potrebu za dodatnim novčanim sredstvima i to bez troškova obrade. Akcija traje do 30. septembra i odnosi se na gotovinske, Blic, Restart kredite za refinansiranje kao i kredite za penzionere.

U periodu kampanje, banka je kreirala jedinstvenu ponudu za Addiko keš kredit od 3.000 eura, sa mjesečnom ratom od 69,99 eura. Fokusirajući se na jednostavne proizvode i usluge kojima izlazi u susret svakodnevnim potrebama klijenata, banka je pružila priliku onim građanima koji ne primaju zaradu preko Addiko banke da takođe mogu aplicirati za ovu vrstu kredita, a za njihovo odobrenje potrebna je samo jedna posjeta banci i lična karta klijenta. Gotovinski krediti se odobravaju do 30.000 eura, kamatna stopa se kreće od 6,99%, a rok otplate je do 12 godina.

Direktno bankarstvo kojim se Addiko vodi u svom poslovanju karakterišu procesi bez komplikacija i suvišne papirologije, pa zato klijenti do kredita iz gotovinskog spektra dolaze u kraćem roku. „Addiko banka ima fokusiran model poslovanja kojim stanovništvu nudi brojne pogodnosti i moderno korisničko iskustvo. Uvođenjem inovacija omogućili smo troškovnu efikasnost, te se gotovinski krediti odobravaju bez troškova obrade dok je vrijeme potrebno za realizaciju kredita svedeno na minimum. Važno nam je zadovoljstvo naših klijenata i ovo je jedan od načina na koji izlazimo u susret njihovim potrebama, da po povoljnim uslovima u kraćem roku dođu do potrebnih novčanih sredstava“, izjavio je Ognjen Mijušković, direktor Sektora prodaje proizvoda na malo.

Addiko Bank ima poslovnice u Podgorici, Nikšiću, Bijelom Polju, Herceg Novom, Pljevljima, Baru, Budvi, Kotoru i Tivtu. Više informacija možete naći na sajtu banke: www.addiko.me.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *