Nova ponuda Universal capital banke – Masterkard platinum program

Dodajte komentar

Universal capital banka (UCB) prezentovala je Masterkard platinum program, novi proizvod kojim se značajno unapređuje kartično poslovanje, a korisnicima omogućuju brojne privilegije.

Izvršna direktorica Universal capital banke Danijela Jović, na sinoćnjoj svečanoj promociji u hotelu “Hilton”, kazala je da se radi o najboljem kartičnom proizvodu banke sa novim funkcionalnostima, koji će dati novu dimenziju poslovanju klijenata i banke.

Masterkard kartice opremljene su masterkard beskontaktnom tehnologijom za brza i sigurna plaćanja i dodatno nude brojne povoljnosti koje će korisnicima unaprijediti svakodnevnu kupovinu kako na internetu, tako i van njega, i u zemlji i u inostranstvu. Ovo je prvi put da klijenti Universal capital banke mogu da obavljaju plaćanja putem masterkard beskontaktne tehnologije i zahvaljujući Masterkard platinum programu korisnici će moći da plaćaju jednostavnim prislanjanjem kartice na čitač na više od 6,5 miliona lokacija širom svijeta.

“Od trenutka kada je sadašnji vlasnik banke gospodin Petros Statis preuzeo UCB, zabilježeni su isključivo pozitivni poslovni rezultati, određeni pokazatelji su čak multiplikovani, što je značajno uticalo na dodatu tržišnu vrijednostbanke, koja nam je, moram to priznati, donijela laskavi status najbrže rastuće banke u crnogorskom bankarskom sistemu i regionu”, kazala je Jović, konstatujući da je UCB u krugovima međunarodnih investitora zainteresovanih za ulaganja u Crnu Goru prepoznata kao banka specijalizovana za strukturiranje specifičnih načina finansiranja velikih projekata, prije svega u turizmu.

“Prva smo banka iz regiona koja je otvorila predstavništvo u Dubaiju, što nas je učinilo glavnim partnerom i posrednikom u investicijama koje dolaze upravo iz Ujedinjenih Arapskih Emirata”, kazala je izvršna direktorica Universal capital banke.

Jović je istakla da je UCB dio investicione grupe koja spada u vodeće strane investitore Crne Gore, sa ukupnim investicijama od preko 250 miliona eura i više od 1.250 zaposlenih u kompanijama iz bankarskog, turističkog i medijskog sektora. Članovi poslovne grupacije su Adriatik propertiz koji upravlja Svetim Stefanom i Miločerom, te medijske kuće Pobjeda, Dnevne novine, Portal Analitika, CDM.

Kako je najavila Jović, poslovna grupa Petrosa Statisa uskoro treba da počne izgradnju novih hotela – „Durmitor“ na Žabljaku i „Kraljičina plaža“ u Miločeru, kao i realizaciju novih projekata u oblasti medija.

“Želimo da doprinesemo privredi Crne Gore i našim klijentima tako što ćemo  poslovni ambijent učiniti savremenijim, sigurnijim i efikasnijim. A novi benefiti koje imate uz masterkard platinum kreditnu karticu, sigurni smo, korak su ka tome”, zaključila je Jović.

Nakon prezentacije novog proizvoda, Universal capital banka je za zvanice organizovala spektakularni koncert Zlatana Stipišića Džibonija, koji je goste oduševljavao do kasno u noć.

1.250 zaposlenih u Crnoj Gori je u investicionoj grupi Petrosa Statisa

Pogodnosti  

Direktor službe prodaje za stanovništvo i upravljanje mrežom u Universal capital banci Srđan Pavićević je iskazao zadovoljstvo što UCB može klijentima ponuditi proizvod prepoznatljiv u svijetu a po privilegijama jedinstven na crnogorskom tržištu.

“Masterkard platinum program razvijen je po mjeri najzahtjevnijeg korisnika i omogućava kreditnu karticu sa ,,lougekey“ programom, Mastercard Concierge servisom, Global WiFi servisom i pratećom karticom Generali osiguranja. Posjedovanjem Mastercard Platinum Premium proizvoda otvaraju vam se vrata svijeta najvećeg nivoa privilegija, posebno osmišljenog za vas sa specifičnim životnim i poslovnim navikama i ugledom koji uživate u društvu. Mastercard Platinum kartica je internacionalno važeća contactless kartica, kojom možete plaćati robu i usluge na elektronskim prodajnim mjestima, POS terminalima i podizati gotovinu na bankomatima i šalterima banaka širom svijeta, na svim mjestima gdje je istaknut Mastercard logo. Učešće u LoungeKey programu korisnicima omogućava pristup VIP ložama na preko 1000 aerodroma u 120 zemalja širom svijeta, a ,,concierge“ servis ekskluzivno pruža individualnu pomoć korisnicima Mastercard Platinum kartica 24 casa na dan, bilo kod kuće ili u inostranstvu sa velikim izborom usluga”, kazao je Pavićević.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *