Surfuj, šeruj, strimuj – na duge staze

Dodajte komentar

Kompanija m:tel je pripremila akciju za postpaid korisnike u kojoj svi koji odaberu neki od Urban Neo paketa dobijaju besplatnih 500GB mobilnog Interneta. Ova ponuda korisnicima omogućava i kupovinu vrhunskih mobilnih telefona na rate i to po super cijenama!

Iz ponude izdvajamo: Xiaomi Pocophone F1 po cijeni od samo 2€ mjesečno uz Urban NEO M paket, Samsung Galaxy S9+ sa mjesečnom ratom od 7€  uz Urban NEO XL, Samsung  Galaxy Note 9 sa cijenom od 9€ eura mjesečno uz Urban NEO XXL i Xiaomi Mi A2 za samo 1€ mjesečno uz Urban NEO M paket.

Podsjećamo da u Urban NEO paketima razgovori ka mrežama u Crnoj Gri su neograničeni, a u svim paketima obuhvaćena je određena količina Interneta – čak do 150 GB mjesečno.  Urban NEO porodicu čine: M, L, XL i XXL paket. Pretplata za paket M iznosi 18,90 eura, za Urban NEO L – 23,90 eura, za XL 33,90 eura i za paket Urban NEO XXL -53,90 eura.

Ponuda važi uz ugovor na 24 mjeseca. Promotivna kampanja traje do 30.09.2019. Mogućnost kupovine telefona iz akcije važi do isteka zaliha.

Više informacija o cjelokupnoj ponudi m:tel-a, korisnici mogu naći na Facebook stranici Mtel Imate prijatelje, web site-u www.mtel.me kao i pozivom Korisničkog servisa na broj 1600.

TAGOVI: ,
Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *