Počela izgradnja stambeno-poslovnog bloka ,,Master quart“ u Podgorici

1 komentar

Prije dvadesetak dana na prostoru preko puta Kapital plaza centra počela je izgradnja ,,Master quarta“. Kada, za dvije godine, bude završena izgradnja prve dvije lamele, Podgorica će moći da se podiči supermodernim stambeno-poslovnim blokom sa 217 stanova, oko 1.400 kvadrata poslovnog prostora i dvoetažnom podzemnom garažom.

Kako je za Pobjedu kazao vlasnik kompanije ,,Master inženjering“ Vladan Ivanović, koja je investitor ovog projekta, u ponudi su jednosobni, dvosobni, trosobni i dupleks stanovi.

– Dvije lamele sa po četiri ulaza, koje će biti izgrađene u prvoj fazi, nude jednosobne stanove od 49 i 52 kvadrata, dvosobne od 69, 72 i 84 kvadrata i trosobne od po 95, 106 i 124 kvadratna metra. U ponudi su i luksuzni dupleks stanovi, od 80 do 130 kvadrata, smješteni na vrhu zgrade, Iako je gradnja ,,Master quarta“ praktično tek počela, interesovanje za kupovinu stanova je izuzetno, pa je najveći dio već rezervisan – ističe Ivanović, uz napomenu da su kupci najviše zainteresovani za jednosobne i dvosobne stanove.

U toku je akcijska prodaja u saradnji sa CKB bankom, pa se stan u lamelama ,,Master quarta“ može kupiti po cijeni od 1.199 eura po kvadratnom metru.

Investitor izgradnje ,,Master quarta“ je građevinska kompanija ,,Master inžerenjering“, a generalni izvođač radova je kompanija ,,Bemax“. Gradnja se odvija po sistemu ,,ključ u ruke“.

Zelena oaza, vrtić…

Kako je posebna pažnja posvećena pejzažnom uređenju ,,Master quart“ će biti ušuškan u zelenilu, a parkiranje će biti omogućeno isključivo u podzemnim garažama. Ivanović ističe da će poslovni prostor biti podijeljen tako da u obje lamele bude po 700 kvadrata.

– Polovina ukupne površine poslovnog prostora, odnosno 700 kvadrata u jednoj lameli, rezervisano je za vrtić. Taj prostor će biti dat u zakup, dok će poslovni prostori u drugoj lameli biti ponuđeni tržištu – kazao je Ivanović.

TAGOVI:
Podijeli ovaj članak
1 Komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *