Karisma predstavlja virtuelne ture hotela u Crnoj Gori

Dodajte komentar

Karisma Hotels Adriatic Montenegro unaprijedila je svoju turističku ponudu i ponudila stalnim i budućim gostima da uživaju u vizuelnoj prezentaciji hotela kroz virtuelne ture, odnosno 3D prikaz hotela u Crnoj Gori. Virtulne ture su prilagođene konzumentima i jednostavne za navođenje i koriščenje. Posebna pažnja je usmjerena na korisnike koji virtuelnim turama pristupaju putem mobilnih ekrana, jer je porast korisnika internet usluga putem mobilnih telefona sada već 60 odsto od ukupnog broja korsnika interneta, i prednjači nad korisnicima desktop verzija. Virtuelne ture se mogu pogledati na sljedećim linkovima:

Holiday Village Montenegrohttp://3dholidayvillages.karismaadriatic.com/en/#recepcija-2

The Long Beach Hotel Montenegro – http://3dtour.longbeachmontenegro.com/en/#recepcija

Wind Rose Resort https://3dwindrose.karismaadriatic.com/en/#ulaz-2

Svi zainteresovani imaju priliku da na jednostavan i atraktivan način zavire u Karismine luksuzne komplekse, i virtuelno se kreću po cijelom kompleksu i na taj način se uvjere u neospornu vrhunsku ponudu ove grupacije. Virtuelnom turom su obuhvaćeni: sobe, restorani, snek barovi, bazeni, recepcij, ali i Velika plaža… Na ovaj način potencijalni gosti mogu biti sigurni gdje dolaze, kao i šta ih očekuje tokom boravka u Karisminim hotelima.

Na ovaj način je Karisma ispratila i TO Ulcinj koja je predstavila virtuelnu turu ovog bisera Jadrana i svih znamenitosti, koje su neizostavne u obilasku ovog najjužnijeg grada Crne Gore.

Karisma Hotels Adriatic Montenegro uspješno posluje godinu i po u Crnoj Gori. Za to vrijeme otvorena su dva hotela: Holiday Village Montenegro i The Long Beach Hotel Montenegro, izgrađeni dodatni kapaciteti Holiday Village Montenegro-a, kao i unaprijeđeni već postojeći kapaciteti cijelog kompleksa. Ove činjenice govore o dominatnoj poziiji Karisme u turističkoj ponudi Ulcinja.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *