Besplatni dolazni pozivi u Telekom mreži i dalje važe

Usluga “Moj svijet”, koja uključuje besplatne dolazne minute iz Crne Gore u 17 država, ne prestaje da postoji, saopštili su predstavnici Crnogorskog Telekoma.

Oni su prije dva dana SMS porukom obavijestili klijente da će, zbog sprovođenja regulatornih obaveza vezanih za uvođenje povoljnije cijene rominga u Albaniji, BiH, Sjevernoj Makedoniji, Srbiji i Kosovu, opcija “Moj svijet” biti deaktivirana, pišu Dnevne novine.

Međutim, kako su pojasnili, usluga će prestati da važi isključivo za korisnike koji se do sada nijesu izjasnili da li žele da nastave da je koriste.

“Telekom je, u dogovoru sa Agencijom za elektronske komunikacije, korisnike od 1. jula u više navrata obavještavao SMS porukama, transparentnim poređenjem cijena usluga u slučaju deaktiviranja i u slučaju korišćenja usluge ‘Moj svijet’ odnosno kada ima regulisane cijene i kada ima cijene u okviru usluge. Od korisnika je traženo da odgovorima DA ili NE odluče da li žele da koriste ovu uslugu”, objasnili su u Crnogorskom Telekomu.

Regulacija cijena roming usluga u zemljama regiona stupila je na snagu 1. jula i njom su obuhvaćeni odlazni i dolazni pozivi, SMS i internet u romingu u Srbiji, BiH, Sjevernoj Makedoniji, Albaniji i Kosovu.

Check Also

Oglasi za posao: ADP Zid zapošljava Programskog asistenta

Asocijacija za demokratski prosperitet – Zid je u potrazi za kandidatom/kinjom za mjesto Programski asistent

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *