NLB Banka odobrava do 15.000 EUR putem web-a i Viber-a

NLB Banka od 1. avgusta građanima Crne Gore omogućava da, koristeći internet, putem računara, mobilnog telefona ili Viber-a, podnesu zahtjev za kredit, kreditnu karticu ili dozvoljeni minus, i odgovor dobiju odmah, bez odlaska u banku.

Uvažavajući potrebe svojih klijenata i tržišta na kojem posluje, NLB Banka je postojeće digitalne kanale, sajt i Viber, unaprijedila i klijentima, ali i onima koji su zainteresovani da to u budućnosti postanu, omogućila da sa bilo kog mjesta i u bilo koje vrijeme podnesu zahtjev za kredit, kreditnu karticu ili dozvoljeni minus.

Svi zaposleni građani će bez odlaska u banku moći da podnesu zahtjev za kredit iznosa do 15.000 EUR ili kreditnu karticu i dozvoljeni minus iznosa do 2.000 EUR. Prijava za željeni kreditni proizvod je jednostavna, zahvaljujući intuitivnom okruženju ove funkcionalnosti na web-u i Viber-u, a odgovor se dobija u roku od 2 minuta1. Ukoliko je odgovor pozitivan, zahtjev odobren, ostaje da klijent u filijali banke potpiše ugovor o odabranoj usluzi. Klijentu se odobreni iznos novca u roku od jednog sata može isplatiti na šalteru bilo koje NLB Filijale ili na račun, tako da njime može raspolagati preko kartice ili NLB Klik elektronskog i mobilnog bankarstva. Ukoliko zahtjev nije odobren ovim putem, klijent će dobiti odgovor da će ga komercijalista u najkraćem roku pozvati kako bi mu pomogao u pronalaženju pravog rješenje za kreditni proizvod shodno njegovim finansijskim mogućnostima i potrebama.

Dino Redžepagić, izvršni direktor odgovoran za prodaju, informacione tehnologije i inovacije u NLB Banci je izjavio: „Zadovoljstvo nam je da se možemo pohvaliti prvim super brzim web i viber kreditom u Crnoj Gori, koji je od 1. avgusta dostupan svim građanima. Online kredit će svim postojećim i novim klijentima, omogućiti da informaciju o odobrenom kreditu dobiju za samo 2 minuta. Posebno smo se potrudili da upotpunimo ponudu kredita pružajući mogućnost da klijent uz kredit odabere i osiguranje u slučaju gubitka zaposlenja. Smatramo da će ponuda biti interesantna klijentima i da predstavlja iskorak na crnogorskom tržištu. Ponosni smo što opravdavamo povjerenje klijenata i nastavićemo da im budemo dostupni, sve više preko digitalnih i inovativnih rješenja, kreirajući bolje bankarsko okruženje.”

NLB Banka je u septembru 2018. godine ponudila tada inovativnu ponudu – NLB Super brzi kredit, zahvaljujući kojem su klijenti mogli dobiti i do 15.000 EUR za samo jedan sat. Klijenti su se za kredit mogli prijaviti u bilo kojoj filijali NLB Banke ili pozivanjem NLB Kontakt centra, a informaciju da li je kredit odobren dobijali su za najviše 5 minuta. Upotpunjena ponuda kreditnih proizvoda koji se odobravaju za samo par minuta sada je dostupna i online i logičan je nastavak razvoja Super brzog kredita iz 2018. godine.

NLB Banka će ostati usmjerena na klijente, njihove potrebe i svoju sposobnost da klijentima pomogne na najbolji mogući način, preko pojednostavljenih i inovativnih rješenja uz stručno osoblje koje je na raspolaganju klijentima, za sva pitanja i odluke iz oblasti finansija.

Web zahtjevu pritupa se putem linka.

Viber zahtjevu pristupa se putem linka.

Check Also

Nakon kupovine Sberbank u Srbiji, Miodrag Kostić povećava udio u Addiko banci

Iako je kontinuirana kriza u posljednje tri godine mnoge stajala zatvaranja firmi, nema sumnje da …

Leave a Reply

Your email address will not be published.