NLB Banka odobrava do 15.000 EUR putem web-a i Viber-a

Dodajte komentar

NLB Banka od 1. avgusta građanima Crne Gore omogućava da, koristeći internet, putem računara, mobilnog telefona ili Viber-a, podnesu zahtjev za kredit, kreditnu karticu ili dozvoljeni minus, i odgovor dobiju odmah, bez odlaska u banku.

Uvažavajući potrebe svojih klijenata i tržišta na kojem posluje, NLB Banka je postojeće digitalne kanale, sajt i Viber, unaprijedila i klijentima, ali i onima koji su zainteresovani da to u budućnosti postanu, omogućila da sa bilo kog mjesta i u bilo koje vrijeme podnesu zahtjev za kredit, kreditnu karticu ili dozvoljeni minus.

Svi zaposleni građani će bez odlaska u banku moći da podnesu zahtjev za kredit iznosa do 15.000 EUR ili kreditnu karticu i dozvoljeni minus iznosa do 2.000 EUR. Prijava za željeni kreditni proizvod je jednostavna, zahvaljujući intuitivnom okruženju ove funkcionalnosti na web-u i Viber-u, a odgovor se dobija u roku od 2 minuta1. Ukoliko je odgovor pozitivan, zahtjev odobren, ostaje da klijent u filijali banke potpiše ugovor o odabranoj usluzi. Klijentu se odobreni iznos novca u roku od jednog sata može isplatiti na šalteru bilo koje NLB Filijale ili na račun, tako da njime može raspolagati preko kartice ili NLB Klik elektronskog i mobilnog bankarstva. Ukoliko zahtjev nije odobren ovim putem, klijent će dobiti odgovor da će ga komercijalista u najkraćem roku pozvati kako bi mu pomogao u pronalaženju pravog rješenje za kreditni proizvod shodno njegovim finansijskim mogućnostima i potrebama.

Dino Redžepagić, izvršni direktor odgovoran za prodaju, informacione tehnologije i inovacije u NLB Banci je izjavio: „Zadovoljstvo nam je da se možemo pohvaliti prvim super brzim web i viber kreditom u Crnoj Gori, koji je od 1. avgusta dostupan svim građanima. Online kredit će svim postojećim i novim klijentima, omogućiti da informaciju o odobrenom kreditu dobiju za samo 2 minuta. Posebno smo se potrudili da upotpunimo ponudu kredita pružajući mogućnost da klijent uz kredit odabere i osiguranje u slučaju gubitka zaposlenja. Smatramo da će ponuda biti interesantna klijentima i da predstavlja iskorak na crnogorskom tržištu. Ponosni smo što opravdavamo povjerenje klijenata i nastavićemo da im budemo dostupni, sve više preko digitalnih i inovativnih rješenja, kreirajući bolje bankarsko okruženje.”

NLB Banka je u septembru 2018. godine ponudila tada inovativnu ponudu – NLB Super brzi kredit, zahvaljujući kojem su klijenti mogli dobiti i do 15.000 EUR za samo jedan sat. Klijenti su se za kredit mogli prijaviti u bilo kojoj filijali NLB Banke ili pozivanjem NLB Kontakt centra, a informaciju da li je kredit odobren dobijali su za najviše 5 minuta. Upotpunjena ponuda kreditnih proizvoda koji se odobravaju za samo par minuta sada je dostupna i online i logičan je nastavak razvoja Super brzog kredita iz 2018. godine.

NLB Banka će ostati usmjerena na klijente, njihove potrebe i svoju sposobnost da klijentima pomogne na najbolji mogući način, preko pojednostavljenih i inovativnih rješenja uz stručno osoblje koje je na raspolaganju klijentima, za sva pitanja i odluke iz oblasti finansija.

Web zahtjevu pritupa se putem linka.

Viber zahtjevu pristupa se putem linka.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *