Nedjeljni poslovni horoskop 05. avgust – 11. avgust

OVAN

Poletjećete u ovu nedjelju naoružani šarmom i srećnom zvijezdom. Bićete osoba koja pokreće mašineriju i svaki zadatak prihvatićete sa osmjehom. Sastanci tokom ručka mogu biti veoma zanimljivi, a vi veoma zavodljivi. Kasnije u toku nedjelje poželjećete da istupite malo iz uobičajenog modela rada i uvedete novine. To će zahtijevati više energije nešto što ste očekivali, ali imate dobre saveznike koji će vam pružiti podršku i pomoć. Tokom vikenda razmislite o svojoj karijeri – da li ste postigli ono što želite, ili da li ste makar na tom putu?

BIK

Prije nego što krenete na posao ove nedjelje, razmislite o svojoj reputaciji. Možda do sada niste o tome razmišljali, ali u srijedu ćete uvidjeti kako vas drugi vide kada pokušate da ih njih izvučete maksimum. Svaki prigovor možete staviti na svoje mjesto, sa jednom jednostavnom rečenicom. Vaš urođeni talenat za liderstvom ponovo će biti na vrhuncu zadatka, te se nemojte plašiti da ćete pretjerati. Vikend je idealan za planiranje novog projekta ili novog posla.

BLIZANCI

U prvoj polovini nedjelje svi oko vas će se dobro osjećati, čak i vaši protivnici. Ukoliko imate rivale onda ćete morati sa tim da se suočite jer je upravo sada trenutak kada treba da pokažete sve svoje talente i znanje. Poslovni put mogao bi biti sjajno osvježenje. Posjedujete izuzetnu mentalnu energiju da primetite svaki detalj kasnije u toku nedjelje, kao i posvećenost da ih ispravite. Vikend je najbolje da provedete okruženi porodicom, ali ukoliko morate da radite, pokušajte da ne budete sami.

RAK

Na početku nedjelje imaćete tri dana da ostavite sjajan utisak. Bićete privlačni kao i uvjek ali jednako je važno da će svi primijetiti i pasti na taj vaš šarm. Samo nemojte pretjerivati sa samo jednom osobom! Druga polovina nedjelje je idealna za neko istraživanje i umni rad. Bićete i stanju da povežete sjajne ideje i napravite ubistvenu prezentaciju, posebno ako ste u marketingu. Vikend bi mogao biti malo težak za vas – problematičan ili lagan, zavisiće isključivo od vas.

LAV

Vaše kolege i klijenti biće nadmoćniji ove nedjelje, te dajte sve od sebe da se ponašate odlučno ali sa poštovanjem. Na početku, moraćete se odreći nečega malog kako biste dobili nešto veliko (ali nemojte prodavati radnju!!). Imate petlje i ona će vam reći šta je to. Kasnije u toku nedjelje moraćete odvojiti više vremena za ugovore i uopšte pravne stvari. Nemojte ništa potpisivati dok sve ne pročitate – pažljivo! Vikend je vrijeme kada treba da se odmorite i isplanirate svoj sljedeći korak!

DJEVICA

Iskoristite svaku priliku ove nedjelje da se zbližite sa kolegama i klijentima. Komunikativne sposobnosti će biti na vrhuncu zadatka te biste to trebali iskoristiti. Bićete spremni, posebno u srijedu da vodite glavnu riječ, ali kasnije, već u petak primijetićete da je pažnja vaših slušalaca odlutala! Moguće je da ste imali monolog? Zbližavanje podrazumijeva dijalog! Vrlo je važno da ove nedjelje iskoristite sjajnu podršku zvijezda i ostvarite dobru komunikaciju sa kolegama. Ako morate da radite tokom vikenda, postarajte se da budete maksimalno opušteni.

VAGA

U ponedjeljak ćete biti prepuni sjajne energije koja će vas pokrenuti kao najjača oluja i prenećete je na kolege. Vi ste uglavnom pouzdana osoba ali u prvoj polovini nedjelje bićete nezaustavljivi izvor energije i kreativnosti. Kasnije u toku nedjelje možete privući pažnju nekog ko će pokušati da vam napakosti. Pokušajte da na lep način opomenete ljude kako vi umete da vodite računa o svom dijelu posla. Najvjerovatnije da ćete taj problem morati imenovati tokom vikenda. Budite pozitivni i praktični.

ŠKORPIJA

Moguće je da će prva polovina nedjelje da vas izludi. Bićete zaglavljeni sa nekim projektima, najvjerovatnije radeći nešto što niste nikada mislili da ćete raditi. Stvari se okreću u vašu korist u četvrtak kada upoznate nekog novog – klijenta ili saradnika. Moguće je da će biti neke romantične povezanosti, ali će vam svakako podići raspoloženje i duh. Bićete spremni da odnesete posao kući kako biste ga završili na vrijeme. U svakom slučaju, veoma lepa druga polovina nedjelje.

STRIJELAC

U prvoj plovini nedjelje posvetite se svom profesionalnom online stajlingu, bilo da je u pitanju cv ili profil na nekoj poslovnoj mreži. Od sredine nedjelje bićete prenatrpani poslom i odgovornostima, ali vaš šarm će i dalje odnositi dosta poena. Možda biste mogli odvojiti vrijeme i odrediti prioritete kako biste bili produktivniji. Vikend pred vama je pun zabave i novih kreativnih dešavanja, bilo da ste na poslu ili ne.

JARAC

Prva polovina nedjelje biće sva u finansijama i planiranju. Neće biti frke i trke, a vi ćete se moći posvetiti svom poslu. Čak i ako nemate direktnu kontrolu svog posla, vi dajete sve od sebe. Život će vam se činiti nevjerovatano lijep i lak, kada se atmosfera na poslu promijeni krajem nedjelje. Bićete okruženi inovacijama i ispunjenjem, i bićete u stanju da prihvatite duplo više posla. Natjerajte sebe tokom vikenda da se relaksirate.

VODILIJA

Od ponedjeljka do srijede sjajno ćete se osećati i jako prijatno u bilo kojoj situaciji da se nađete. Takvo opušteno samopouzdanje impresioniraće potencijalne klijente ali i saradnike. Ukoliko potrošite energiju na tekući projekat, duplo će vam se vratiti. Kasnije u toku nedjelje moguće je da će vas opsijedati ideja o novim poslovnim projektima, što može uticati da postanete brzopleti. Postarajte se da pažljivo isplanirate svaku ideju i dva puta provjerite. Tokom vikenda neka druženja mogu vam pružiti sjajnu priliku da se povežete sa ljudima koji su vam bitni za karijeru.

RIBE

Pripremite se za par usporenih dana. Od ponedjeljka do srijede, bićete u laganom hodu, rešavajući tekuće probleme kao slagalicu. Kada dođete do kraja, stvari se okreću i ponovo ubacujete u brzinu. Ne morate brinuti, jer će svakako ići vama na ruku. Takođe, nećete morati brinuti o rokovima, jer vaš šarm ima uticaja više nego što mislite. Iskoristite svoju sjajnu energiju i okupite tim, jer biste mogli postići nevjerovatne rezultate. Ukoliko morate da radite tokom vikenda, potrudite se da ne potrošite previše novca.

Horoskopius.com

Check Also

Mješoviti rezultati azijskih indeksa

Azijski su indeksi u utorak imali mješovitu izvedbu, dok su ulagači analizirali povećanje kamatne stope …

Leave a Reply

Your email address will not be published.