Parking kod Delta Sitija besplatan do 15. avgusta

Dodajte komentar

Parking u šoping molu DeltaCity Podgorica se neće naplaćivati do 15. avgusta, saopštila je uprava.

Inače, jučezbog tehničkih problema sa softverom, naplatne rampe ispred Delte nijesu radile.

Kako je Portalu RTCG potvrđeno iz najvećeg šoping mola u Crnoj Gori, problem bi trebalo da bude riješen najkasnije sjutra.

“Trenutno imamo problem sa radom softvera na nekoliko rampi, koji se nije javio u testnoj fazi. U pitanju je softver najnovije generacije kompanije ‘Skidata’, koji još nije u širokoj upotrebi. Dakle, u pitanju je problem tehničke prirode za koji očekujemo da će biti riješen u toku danda, najkasnije sjutra”, kazao je PR menadžer Delte Dragan Perišić.

Na naše pitanje o broju vozila na parking prostoru Delte prvog dana naplate parkiranja, Perišić tvrdi da je on identičan onom od uoči naplate.

“Broj vozila koji prolaze parkingom je ostao identičan kao i prije početka naplate, ali se uveliko smanjio broj automobila koji su stalno bili parkirani ispred objekta. Inače u toku ljetnjih mjeseci, posjetioci preferiraju da se parkiraju na dek garaži, zbog hladovine”, pojasnio je Perišić.

Podsjećamo, prema fotografijama koje su objavljivane na društvenim mrežama, na parkingu ispred Delta sitija juče nije bio uobičajen broj parkiranih automobila.

Inače, prvih pola sata parkiranja biće besplatno, a po započetom satu iznosi 40 centi.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *