Voli otvara hipermarket u Porto Montenegru

Predsjednik kompanije Voli Dragan Bokan i izvršni direktor kompanije Adriatic Marinas David Margason potpisali su danas Ugovor o saradnji kojim je ozvaničen plan zajedničkih projekata dvije kompanije, a koji će teći u više smjerova.

Prvi je izgradnja priveremenog objekta u Porto Montenegru, a čije se otvaranje planira u roku od narednih 6 mjeseci.

Pored toga, danas je potpisan Ugovor o glavnim uslovima za zakup ekskluzivnog hipermarketa u okviru novog kompleksa na sjeveru Porto Montenegra, kao i objekta specijalizovanog za snabdjevanje jahti. Prodajna površina hipermarketa će se prostirati na cca 1388m2. Njegova pozicija u blizini glavne saobraćajnice, visoki standardi po kojima je Voli prepoznatljiv, bogata ponuda, kao i povoljna cijenovna politika predstavljaće posebnu pogodnost i za domaće stanovništvo.

Prilikom potpisivanja ugovora Bokan je izjavio kako je u potpunosti uvjeren da će u ovom prestižnom jahting rizortu Kompanija Voli biti pravi reprezent moderne crnogorske trgovine i da će na adekvatan način odgovoriti očekivanjima i najzahtjevnijih potrošača.

“Logistički sistem koji ćemo postaviti omogućiće efikasno i adekvatno snabdjevanje jahti potrebnim prehrambenim i neprehrambenim artiklima, u skladu sa svim zahtjevima i standardima ove specifične klijentele. Radujemo se novim partnerstvima i razvojnim mogućnostima naše kompanije, u susret godini u kojoj ćemo proslaviti četvrt vijeka od osnivanja”, kazao je Bokan.

Izvršni direktor kompanije Adriatic Marinas David Margason kazao je: “Postizanje sve izazovnijih ciljeva koje smo sebi postavili dovodi nas do traženja istomišljenika s kojima možemo da pomjerimo granice današnjeg konvencionalnog razmišljanja u svim područjima naših aktivnosti. Porto Montenegro je sada dostigao tačku u svom razvoju gdje nam je potreban novi, snažni, stručni i inovativni partner za širenje naše maloprodajne trgovine. U Voliju smo pronašli partnera koji je posvećen da nam se pridruži na našem putovanju kako bismo istražili nove koncepte i ponude za opskrbljivanje našeg brzo rastućeg broja vlasnika i posjetilaca, proizvodima koji će zadovoljiti njihove svakodnevne potrebe.”

Check Also

Cijene nafte porasle više od 3,5 posto nakon pet sedmica pada

Cijene nafte na svjetskim tržištima prošle su sedmice porasle, prvi put nakon pet sedmica pada, …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *