Voli otvara hipermarket u Porto Montenegru

Dodajte komentar

Predsjednik kompanije Voli Dragan Bokan i izvršni direktor kompanije Adriatic Marinas David Margason potpisali su danas Ugovor o saradnji kojim je ozvaničen plan zajedničkih projekata dvije kompanije, a koji će teći u više smjerova.

Prvi je izgradnja priveremenog objekta u Porto Montenegru, a čije se otvaranje planira u roku od narednih 6 mjeseci.

Pored toga, danas je potpisan Ugovor o glavnim uslovima za zakup ekskluzivnog hipermarketa u okviru novog kompleksa na sjeveru Porto Montenegra, kao i objekta specijalizovanog za snabdjevanje jahti. Prodajna površina hipermarketa će se prostirati na cca 1388m2. Njegova pozicija u blizini glavne saobraćajnice, visoki standardi po kojima je Voli prepoznatljiv, bogata ponuda, kao i povoljna cijenovna politika predstavljaće posebnu pogodnost i za domaće stanovništvo.

Prilikom potpisivanja ugovora Bokan je izjavio kako je u potpunosti uvjeren da će u ovom prestižnom jahting rizortu Kompanija Voli biti pravi reprezent moderne crnogorske trgovine i da će na adekvatan način odgovoriti očekivanjima i najzahtjevnijih potrošača.

“Logistički sistem koji ćemo postaviti omogućiće efikasno i adekvatno snabdjevanje jahti potrebnim prehrambenim i neprehrambenim artiklima, u skladu sa svim zahtjevima i standardima ove specifične klijentele. Radujemo se novim partnerstvima i razvojnim mogućnostima naše kompanije, u susret godini u kojoj ćemo proslaviti četvrt vijeka od osnivanja”, kazao je Bokan.

Izvršni direktor kompanije Adriatic Marinas David Margason kazao je: “Postizanje sve izazovnijih ciljeva koje smo sebi postavili dovodi nas do traženja istomišljenika s kojima možemo da pomjerimo granice današnjeg konvencionalnog razmišljanja u svim područjima naših aktivnosti. Porto Montenegro je sada dostigao tačku u svom razvoju gdje nam je potreban novi, snažni, stručni i inovativni partner za širenje naše maloprodajne trgovine. U Voliju smo pronašli partnera koji je posvećen da nam se pridruži na našem putovanju kako bismo istražili nove koncepte i ponude za opskrbljivanje našeg brzo rastućeg broja vlasnika i posjetilaca, proizvodima koji će zadovoljiti njihove svakodnevne potrebe.”

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *