Avgust u CentreVille Hotel & Experiences i The Living Room Podgorica

CentreVille Hotel & Experiences i The Living Room u Podgorici najavljuju kvalitetnu zabavu u avgustu uz ljetnje događaje i mnoštvo promocija kojima će posjetioci zaista teško odoljeti.

Ljetnji ritmovi u Atrijumu

Atrijum “The Capital Plaza” centra je mjesto na kojem su Ljetnji ritmovi svakog utorka i četvrtka u julu zabavljali Podgoricu. Hotel CentreVille se potrudio da građani Glavnog grada ovog ljeta ne budu u potrazi za zabavom samo na našem primorju, već budu u prilici da ljetnje večeri tokom radne sedmice provode uživajući u svom gradu. Ovaj ljetnji serijal započeo je 2. jula uz nastup Dejana Cukića, a nastaviće u istom ritmu i u avgustu. Grupa Makao će biti odgovorna za dobro raspoloženje i u avgustu i to 6-og, 8-og, 13-og i 22-og, dok će grupa Beso de Loco otvoriti avgust mjesec sa nastupom prvog avgusta, a zatim i 15-og. Koncert Neše Galije zakazan je za 20. avgust, dok će ljetnje ritmove zatvoriti The grupa svojim nastupima 27-og i 29-og avgusta.

Hendrick’s sladoled

S ciljem da ovog ljeta na najbolji mogući način osvježe svoje goste, tim lounge bar-a The Living Room je u junu došao na ideju da Hendrick’s džin pretvori u sladoled – tačnije sorbe. Nekad osvježavajuće piće, danas omiljeni dezert privukao je ogromnu pažnju posjetilaca u kratkom periodu. Ovaj atipičan sladoled nastavio je da oduševljava goste u julu, pa će i tokom avgusta biti u ponudi svakog dana po cijeni od 4€.

Ručak za 10

Nakon julske ponude i na stotine zadovoljnih gostiju, The Living Room će i u avgustu biti mjesto koje će mnogi teško zaobići u vrijeme ručka. Naime, tokom cijelog avgusta posjetioci će biti u prilici da uživaju u savršenom ručku za samo 10€. Čaša proseka i sladoled biće pravo osvježenje nakon glavnog jela u vrelim avgustovskim danima, a kao glavno jelo gosti se mogu odlučiti za bilo koju pastu, rižoto ili obrok salatu sa aktuelnog menija. Ponuda će biti aktuelna svakog dana tokom avgusta od 12h-17h u The Living Room-u.

Doručak za 5

CentreVille Hotel & Experiences se pobrinuo da nastavi da usrećuje svoje zadovoljne goste, koji su svojim posjetama u julu potvrdili da je lounge bar The Living Room najprimamljivije mjesto za doručak u Podgorici. Zato će od prvog pa do posljednjeg dana avgusta svi posjetioci takođe biti u prilici da uživaju u doručku uparenim sa đusom i kafom. Bilo da su to jaja benedikt ili arapski doručak, cijena ostaje ista. Prilično jednostavna računica: doručak, đus i kafa za 5€! Ponuda će biti aktuelna svakog dana u avgustu od 8h-12h u The Living Room-u.

Cappuccino freddo

U vrelim ljetnjim danima, svi maštaju o ležaljci na plaži i osvježavajućem hladnom piću. Za ljubitelje kofeina stižu lijepe vijesti iz hotela CentreVille, napitak koji će ujedno razbuditi i osvježiti i najveće spavalice. Terasa The Living Room-a će u vrelim avgustovskim danima zasigurno biti stanica mnogima jer ledenom cappuccinu po promotivnoj cijeni od 2.2€ je teško odoljeti.

Za sve dodatne informacije o posebnim ponudama i aktuelnostima, budite slobodni da se obratite hotelu na adresu [email protected], putem telefona +382 20 684 000, a više informacija o ponudama potražite na facebook i instagram stranici hotela CentreVille, kao i na facebook i instagram stranici lounge bara The Living Room.

Check Also

Najskuplji lijek na svijetu donosi milijarde farmaceutskoj kompaniji

Novi lijek za spinalnu mišićnu atrofiju Zolgensma ispostavio se kao važan pokretač osjetno boljih poslovnih …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *