Avgust u CentreVille Hotel & Experiences i The Living Room Podgorica

Dodajte komentar

CentreVille Hotel & Experiences i The Living Room u Podgorici najavljuju kvalitetnu zabavu u avgustu uz ljetnje događaje i mnoštvo promocija kojima će posjetioci zaista teško odoljeti.

Ljetnji ritmovi u Atrijumu

Atrijum “The Capital Plaza” centra je mjesto na kojem su Ljetnji ritmovi svakog utorka i četvrtka u julu zabavljali Podgoricu. Hotel CentreVille se potrudio da građani Glavnog grada ovog ljeta ne budu u potrazi za zabavom samo na našem primorju, već budu u prilici da ljetnje večeri tokom radne sedmice provode uživajući u svom gradu. Ovaj ljetnji serijal započeo je 2. jula uz nastup Dejana Cukića, a nastaviće u istom ritmu i u avgustu. Grupa Makao će biti odgovorna za dobro raspoloženje i u avgustu i to 6-og, 8-og, 13-og i 22-og, dok će grupa Beso de Loco otvoriti avgust mjesec sa nastupom prvog avgusta, a zatim i 15-og. Koncert Neše Galije zakazan je za 20. avgust, dok će ljetnje ritmove zatvoriti The grupa svojim nastupima 27-og i 29-og avgusta.

Hendrick’s sladoled

S ciljem da ovog ljeta na najbolji mogući način osvježe svoje goste, tim lounge bar-a The Living Room je u junu došao na ideju da Hendrick’s džin pretvori u sladoled – tačnije sorbe. Nekad osvježavajuće piće, danas omiljeni dezert privukao je ogromnu pažnju posjetilaca u kratkom periodu. Ovaj atipičan sladoled nastavio je da oduševljava goste u julu, pa će i tokom avgusta biti u ponudi svakog dana po cijeni od 4€.

Ručak za 10

Nakon julske ponude i na stotine zadovoljnih gostiju, The Living Room će i u avgustu biti mjesto koje će mnogi teško zaobići u vrijeme ručka. Naime, tokom cijelog avgusta posjetioci će biti u prilici da uživaju u savršenom ručku za samo 10€. Čaša proseka i sladoled biće pravo osvježenje nakon glavnog jela u vrelim avgustovskim danima, a kao glavno jelo gosti se mogu odlučiti za bilo koju pastu, rižoto ili obrok salatu sa aktuelnog menija. Ponuda će biti aktuelna svakog dana tokom avgusta od 12h-17h u The Living Room-u.

Doručak za 5

CentreVille Hotel & Experiences se pobrinuo da nastavi da usrećuje svoje zadovoljne goste, koji su svojim posjetama u julu potvrdili da je lounge bar The Living Room najprimamljivije mjesto za doručak u Podgorici. Zato će od prvog pa do posljednjeg dana avgusta svi posjetioci takođe biti u prilici da uživaju u doručku uparenim sa đusom i kafom. Bilo da su to jaja benedikt ili arapski doručak, cijena ostaje ista. Prilično jednostavna računica: doručak, đus i kafa za 5€! Ponuda će biti aktuelna svakog dana u avgustu od 8h-12h u The Living Room-u.

Cappuccino freddo

U vrelim ljetnjim danima, svi maštaju o ležaljci na plaži i osvježavajućem hladnom piću. Za ljubitelje kofeina stižu lijepe vijesti iz hotela CentreVille, napitak koji će ujedno razbuditi i osvježiti i najveće spavalice. Terasa The Living Room-a će u vrelim avgustovskim danima zasigurno biti stanica mnogima jer ledenom cappuccinu po promotivnoj cijeni od 2.2€ je teško odoljeti.

Za sve dodatne informacije o posebnim ponudama i aktuelnostima, budite slobodni da se obratite hotelu na adresu [email protected], putem telefona +382 20 684 000, a više informacija o ponudama potražite na facebook i instagram stranici hotela CentreVille, kao i na facebook i instagram stranici lounge bara The Living Room.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *