„Procurio trejler“ za rusku verziju serije „Černobilj“ (video)

Dodajte komentar

Nedugo nakon „prašine“ koja se digla po emitovanju serije „Černobilj“, koja je zabilježila rekordnu gledanost i dostigla neočekivanu popularnost, Rusi su najavili da će snimati svoju verziju ovog događaja, koja će biti drugačija od one HBO-a.

Iako nije objavljen nijedan zvaničan snimak, navodno je „procurio trejler“ ruske verzije serije „Černobilj“, piše Ladbible.

Trejler koji je navodno „procurio“ možete pogledati OVDJE.

Prvobitna verzija serije „Černobilj“ je naišla na oduševljenje kritike i vrlo brzo se našla na sajtu IMDB kao najgledanija. Međutim, u Rusiji serija nije prošla baš najbolje.

Sada Rusi spremaju svoju verziju serije o zloglasnoj nuklearnoj katastrofi u koju je navodno uključen i CIA špijun. Serija, sa istim naslovom „Černobilj“, prikazuje drugačiju perpektivu i viđenje stvari, piše ruski list „Komsomolskaya Pravada“.

Reditelj Aleksej Muradov insistira na tome da će nova serija pokazati ljudima „šta se zaista dogodilo“.

„Postoji teorija da su se Amerikanci infiltrirali u nuklearnu elektranu u Černobilju i da mnogi istoričari ne poriču da je na dan ekplozije agent neprijateljske obavještajne službe bio prisutan, rekao je za „Komsomolskaya Pravada“ Muradov.

Nikada nije pronađen nijedan dokaz da je CIA agent bio prisutan te noći, piše Ladbible.

Nova verzija „Černobilja“ snimljena je u Bjelorusiji i moći će da se pogleda u toku ove godine.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *