Tigar se vratio na tržište Crne Gore

Dodajte komentar

Sportski teren fabrike “Tigar Tehnička guma” iz Pirota svečano je otvoren u Plavu u Crnoj Gori u prisustvu ministra prosvete Crne Gore, visokih crnogorskih zvanica i predstavnika “Tigra a.d.”, saopšteno je iz ove kompanije.

U saopštenju se dodaje da se jedna od tri fabrike kompanije “Tigar Tehnička guma”sa svojim proizvodnim programom, a prije svega sa podlogom za sportske terene, osim domaćeg tržišta osvojila je i tržište Crne Gore.

Prema riječima generalnog direktora “Tigra” Vladimira Ilića, na tržištu Crne Gore u prethodnom mjesecu urađeno je pet otvorenih terena jedan u Danilovgradu i po dva u Budvi i Plavu.

U kompaniji “Tigar” najavljuju i nove projekti u Budvi, Podgorici, Petrovcu i na Cetinju. Radnici Fabrike “Tigar Tehnička guma” već od sjutra počinju sa radom na novom terenu u Gusinju, površine 1608 metara kvadratnih.

Pored kvaliteta prepoznatljive Tigar lopte, kvalitet terena Tigar Tehničke Gume već su potvrdili sportisti i rekreativci širom Srbije, u Beogradu, Mladenovcu, Golupcu, Priboju. Do kraja godine majstor ove Kompanije uradiće novu atletsku stazu u Bosni, saopšteno je iz “Tigra”.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *