Societe Generale nastavlja saradnju sa Crnom Gorom

Societe Generale banke spremna je za nastavak saradnje sa Crnom Gorom, saopštili su predstavnici te banke iz Pariza na sastanku sa ministrom finansija naše zemlje, Darkom Radunovićem.

Kako je saopšteno iz Minsitarstva finansija, i pored toga što je Societe Generale postao dio OTP grupe u Crnoj Gori, banka je najavila dalju podršku aktivnostima Vlade i privredi u našoj državi.

“U tom dijelu je razgovarano o mogućnostima saradnje u oblastima realizacije hedžing aranžmana, eventualnog kreditiranja infrastrukturnih projekata i privrede, realizacije emisije euroobveznica, kao i o mogućnostima saradnje u svim drugim vidovima gdje dvije strane pokažu zainteresovanost”, navodi se u saopštenju.

Namjera banke je, ističe se, da ostane prisutna na crnogorskom tržištu i da kroz svoje aktivnosti potpomogne sve vidove finansijskih aranžmana za koja postoji interesovanje.

“U tom dijelu je izraženo zadovoljstvo dosadašnjom saradnjom i istaknuto uvjerenje da će se ta uspješna saradnja nastaviti u budućnosti”, kazali su iz Ministarstva.

Check Also

Luka Kotor: Smijenjena i Snežana Jonica

Direktorica administrativnog sektora Luke Kotor Snežana Jonica, smijenjena je sa mjesta sekretara tog akcionarskog društva.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *