Telekom i UNIQA jedinstveno digitalno rješenje za jednostavnu kupovinu turističkog osiguranja

Dodajte komentar

Turistima koji se tokom boravka u Crnoj Gori odluče za Telekom pripejd turističke pakete od danas je na raspolaganju do 1.500 GB interneta za surfovanje u provjereno najbržoj mreži u Crnoj Gori.

Osim više gigabajta koji traju duže, korisnici Tourist paketa od sada mogu da aktiviraju i UNIQA Montenegro Holiday Card – jedinstvenu ponudu na tržištu osiguranja u Crnoj Gori koja im tokom odmora omogućava najjednostavniju aktivaciju zdravstvene zaštite, pristup 24-časovnoj turističkoj asistenciji i brojnim popustima u hotelima, restoranima, muzejima, pozorištima.

Kupovinom Tourist 5 pripejd paketa i aktivacijom kartice, korisnik dobija 1.000 GB interneta koji su mu na raspolaganju narednih 20 dana, dok Tourist 10 kartica donosi 1.500 GB interneta validnih 35 dana od trenutka aktivacije.

Telekom pripejd Tourist paketi dostupni su po cijenama od 5, odnosno 10 eura.

Opcije za besplatne gigabajte nije potrebno posebno aktivirati, a u slučaju njihove potrošnje za manje od 20 ili 35 dana, korisnici mogu da kupe Tourist dodatak po cijeni od 10 eura, koji im donosi 1.000 GB validnih 30 dana.

Novina u Telekom turističkoj ponudi je i UNIQA Montenegro Holiday Card – prvo digitalno rješenje koje turistima u Crnoj Gori omogućava jednostavnu aktivaciju polise osiguranja preko mobilnog telefona. Aktivacija UNIQA 1 i UNIQA 2 standard paketa vrši se slanjem SMS poruke na broj 14606, nakon čega korisniku na mobilni telefon stiže personalizovana virtuelna kartica UNIQA osiguranja.

Na taj način, korisnici Telekom turističkog pripejda u prilici su da dobiju zdravstvenu zaštitu u slučaju potrebe za medicinskom pomoći, do sume osiguranja u iznosu od 1.000 eura u najboljim privatnim klinikama u Crnoj Gori, kao i 24-časovnu turističku asistenciju koja podrazumijeva turističke informacije, rezervacije avio karata, ulaznica, organizaciju rent-a-car usluga, organizaciju prevodilačkih i pravnih usluga u hitnim situacijama.

Ova jedinstvena polisa osiguranja je i ulaznica u svijet popusta i povoljnosti, pa korisnike očekuju popusti u hotelima i restoranima, prodavnicama, apotekama, na ulaznice u muzeje, pozorišta, ali i na druge sadržaje poput kite-surfing škole, zip line-a, raftinga, aqua i avanturističke parkove, izlete po Boki Kotorskoj…

UNIQA 1 polisa osiguranja dostupna je aktivacijom sms-om sa Telekom turističkog broja po cijeni od 2,89 eura u trajanju od 5 dana, dok je cijena UNIQA 2 polise 4,46 eura za sedam dana. Ostali detalji i lista UNIQA partnera dostupni su na sajtu https://holidaycard.uniqa.me/.

Tourist pripejd može se kupiti na označenim trafikama ili u T-Centrima širom Crne Gore, a više informacija o novim Telekom pripejd i postpejd tarifama može se dobiti pozivom na broj 1500 i na sajtu www.telekom.me.

TAGOVI: ,
Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *