Počinje Telekom nagradna igra “Legla plata”

Telekom je za svoje korisnike pripremio ljetnju nagradnu igru – „Legla plata“. Od danas do polovine avgusta svi aktivni Telekom postpejd i pripejd korisnici mogu da osvoje neku od 50 vrijednih nedjeljnih nagrada. Dobitnik glavne nagrade – koji će u narednih godinu dana preko Premium kartice dobijati 500 eura mjesečno – biće poznat 15. avgusta.

Svakog četvrtka od 18. jula do 15. avgusta u prostorijama Telekoma biće izvučeno po deset dobitnika neke od četiri nedjeljne nagrade, među kojima su:

  • Godišnja pretplata za izabrani Telekom postpejd paket, odnosno mjesečna dopuna od 10 eura tokom 12 mjeseci, ukoliko je izvučeni dobitnik Telekom pripejd korisnik;
  • Premium gift kartica u vrijednosti od 100 eura;
  • Premium gift kartica u vrijednosti od 50 eura i
  • Neograničen internet na telefonu u narednih 12 mjeseci za sedam korisnika Telekom postpejd ili pripejd paketa.

U posljednjoj sedmici nagradne igre, odnosno 15. avgusta, dobitnik glavne nagrade postaće vlasnik Premium kartice na koju će, preko računa u Hipotekarnoj banci, dobijati 500 eura mjesečno narednih 12 mjeseci.

Pravo da učestvuju u nagradnoj igri imaju svi aktivni postpejd korisnici-fizička lica, koji na dan izvlačenja nisu dužni više od jednog računa, i aktivni i registrovani pripejd korisnici koji su na dan izvlačenja imali bar jednu dopunu računa u posljednjih 30 dana. Nikakva dodatna aktivacija za učešće u nagradnoj igri nije potrebna.

Imena dobitnika biće saopštena svakog petka od 19. jula do 9. avgusta u emisiji „Više od ljeta“, koja se na kanalu TVCG 1 emituje od 17 sati. Dobitnik glavne nagrade biće objavljen 16. avgusta u emisiji „Dobro jutro Crna Goro“, takođe na prvom programu TVCG.

Više informacija o nagradnoj igri može se dobiti na sajtu www.telekom.me.

Check Also

U Herceg Novom do sada ostvareno 86 odsto turističkog prometa

U Herceg Novom trenutno boravi 27.766 gostiju i upoređujući sa istim datumom iz 2019. to …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *