Otvorena Villa Geba – Sakriveno parče raja na Svetom Stefanu (video)

Novi butik hotel “Villa Geba” premium kvaliteta, sa 5 zvjezdica otvoren je na Svetom Stefanu. Brojnim zvanicama iz crnogorskog javnog života, kao i gostima iz inostrantsva, predstavljen je ovaj jedinstveni hotel, na najljepšoj mogućoj mediteranskoj lokaciji, između plavog neba i divljeg pejzaža.

Otvaranju je prisustvovao i ministar održivog razvoja i turizma Pavle Radulović, koji je istakao da su upravo premium butik hoteli ono što je budućnost područja kao što je Sveti Stefan.

Zvanice su uživale u izboru elektronske muzike didžej dvojca The Doppelganger, koji su poznati po brojnim nastupima, između ostalog i na Kanskom filmskom festivalu i Balu ruža u Monaku. Umjetnik Torik Ablak – Toxickoji je još sa 13 godina postao član čuvene Tag Master KillersNjujorške street art družine, poklonio je jednu svoju umjetninu za aukciju, a prikupljena sredstva ići će u humanitarne svrhe, djeci u Dječijem domu “Mladost” u Bijeloj.

Kultovi boginja iz raznih kultura bili su inspiracija za dizajn Villa Gebe, te se apartmani dobili antičke nazive: Selma, Elena, Harmonija i sl. Maksima Karla Lagerfilda, da “ništa nije modernije od antike”, savršeno opisuje ovaj butik hotel. Inače, Villa Geba u ponudi ima osam tematskih apartmana, veličine od 80 do 120 kvadratnih metara, koji su dizajnirani kao svijet za sebe. Vodilo se računa o najsitinijim detaljima, od balansa energije, do grčkih i orijentalnih motiva, od tradicionalno, pa do savremeno miniminalistički opremljenih apartmana.

Šefica kuhinje u restoranu MuseOlivia Meli, sarađivala je sa francuskim velikanima: Joelom Robuchonom, Gui Martinom i Emmanuelom Renautom, od kojih svi imaju nekoliko Michelinovihzvijezda. Meli inovira kreiranje svakog jela prema inspiraciji i zahtjevima njenih gostiju. Njen moto: jednostavna prefinjena kuhinja, tako da se za svačiji ukus može priuštiti uživanje. A za svaku maštu postoji muse (inspiracija). U Villi Geba inspiracija su njeni gosti. Restoran Muse nudi atmosferu šik pariškog bistroa. U jelovniku, bistro-gastronomija upotpunjena je velikim izborom izuzetnih vina. Mašta gostiju može zaista biti izbirljiva, usred elegantnog dekora, francuskog savoira-faire, lokalnih proizvoda i 24h servisa.

Valérie Mansis, izvršna direktorica Villa Gebe uvjerena je u uspjeh. Navodi je da je u ovaj butik hotel investirano 18 miliona eura, te da će sa ovim konceptom ponude nastaviti i u drugim zemljama.

Check Also

Deseta prodaja imovine bivše fabrike Radoje Dakić

Stečajni upravnik Mladen Marković oglasio je desetu prodaju imovine bivše fabrike Radoje Dakić. Na prodaji …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *