U Podgorici otvoren coworking prostor “Work Hub Montenegro”

Dodajte komentar

Work Hub Montenegro, coworking prostor, koji okuplja start upove, freelancer-e, preduzetnike, organizacije i firme kojima je neophodan inovativan prostor, otvoren je u Podgorici.

Work Hub Montenegro se nalazi u ulici Radosava Burića u Podgorici, a fokusiran je na coworking i posao koji objedinjuje poslovnu klimu i aktivno socijalno druženje.

„Ovaj coworking prostor omogućava rad u potpuno opremljenoj kancelarije, bez brige oko sređivanja privatne. Možete početi odmah da radite i sa najmanjim ulogom, sačuvati vrijeme i novac, a fokusirati se samo na rast biznisa“, navodi se u saopštenju.

Work Hub nudi lokalno i međunarodno umrežavanje.

„Upoznavanje novih ljudi sa različitih prostora je uvijek dobar put da rastete i dobijate korisna znanja. Veliki mislioci, kreativni umovi, biznismeni, investitori i preduzetnici iz različitih zemalja su među članovima naše zajednice“, rekli su iz Work Hub Motnenegra.

Usluge Work Hub-a su privatne kancelarije, privatni stolovi, cosharing stolovi, virtualne kancelarije i sale za sastanke, a uz te vrste prostora obezbjeđuje se i visoka brzina interneta, recepcija, kuhinja i kancelarijski materijal.

„Cijene izdavanja našeg coworking prostora zavise od veličine i vrste kancelarija i stolova, ali i od vremena korišćenja. Privatna kancelarija, koja košta 450 EUR mjesečno, može se iznajmiti po cijeni od 350 EUR za 12 mjeseci, a za sve ljubitelje cosharing stolova, cijene se kreću od samo deset EUR za polovinu dana tokom koje mogu uživati u poslovoj atmosferi, piti kafu i raditi na svom biznisu“, navodi se u saopštenju.

U Crnoj Gori ima svega nekoliko kompanija koje se bave tom djelatnošću, a nijedna od njih nema virtuelne kancelarije.

„Virtualne kancelarije je izumio prije 30 godina Servkorp, jedna od najvećih coworking zajednica u svijetu. One omogućavaju malim i srednjim preduzećima da iskoriste sve prednosti i kvalitete prestižne adrese, brojeve fiksnih telefona i podršku tima bez posvećenosti kancelarijskom prostoru“, kazali su iz Work Hub Montenegra.

Oni smatraju da veliki broj preduzetnika pravi grešku, jer koristi samo mobilni broj telefona što nije profesionalno i ne ostavlja dobar utisak kod pozivaoca. Korisnici usluge virtualne kancelarije mogu da rade od kuće, svojih klijenata, prigradskih kancelarija, a da istovremeno, imaju reputaciju koju mogu da donesu samo podaci kompanije.

„Hub zajednica će vam donijeti više ideja i raditi za vas tako što će vam dati šansu da proširite svoj biznis. Velika je mogućnost da će ljudi, koje ćete sresti u zajednici Work Hub-a, postati vaši klijenti ili će vam pružiti reference za druge, potencijalne klijente“, zaključuje se u saopštenju.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *