Šćekić još pet godina na čelu Sava osiguranja

Dodajte komentar

Izvršnom direktoru Sava osiguranja Nebojši Šćekiću produžen je mandat do jula 2024. godine, saopšteno je iz tog osiguravajućeg društva.

Šćekiću je mandat produžen na još pet godina zbog, kako su ocijenili u Sava osiguranju, odličnih rezultata rada.

“Na osnovu odličnih rezultata rada Nebojše Šćekića, Sava osiguranje je veoma uspješno poslovalo u proteklom periodu, te se na tome temelji odluka o produženju mandata za još pet godina”, rekli su u Sava osiguranju.

Šćekić je i ovogodišnji dobitnik nagrade evropski najmenadžer u osiguranju, koju mu je uručilo Evropsko udruženje menadžera. On je, prema Asocijaciji menadžera Crne Gore, proglašen i za najuspješnijeg menadžera u prošloj godini u kategoriji velikih preduzeća i akcionarskih društva.

“Sava osiguranje je u posljednjih pet godina ostvarilo najbolje rezultate poslovanja, u odnosu na sva ostala društva neživotnih osiguranja u Crnoj Gori. Ovaj trend poslovanja nastavio se i u tekućoj godini, gdje je u toku prvih pet mjeseci, uprkos izazovnim uslovima na tržištu neživotnih osiguranja, društvo uvećalo tržišno učešće u odnosu na prethodnu godinu. U poređenju sa istim periodom 2018. godine, Sava osiguranje je ostvarilo rast bruto fakturisane premije za 8,8 odsto” naveli su u Sava osiguranju koje na crnogorskom tržištu posluje 20 godina, a posljednjih 11 kao dio ljubljanske grupe Sava Re sa Šćekićem na čelu.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *