Nedjeljni poslovni horoskop 08. jul – 14. jul

OVAN

Fokusirajte se na finansije na početku nedjelje, ali radite po svome. Bićete uvučeni u neki konflikt ako pokušate sa drugarskim pristupom ka nekome ili samo zatražite savjet. Ukoliko morate da radite sa drugima, pokušajte da ne shvatate lično neke komentare. Sredinom nedjelje očekujte nalet energije, što će vas odvesti pravo na vrh – popularnost kod klijenata i saradnika. Vaša sposobnost da saslušate pazljivo sagovornika biće snažna i može biti veoma važna prilikom sklapanja nekog velikog posla. U petak budite pažljivi sa organima vlasti.

BIK

Na početku nedjelje ostavite svoje pretpostavke i ego kod kuće. Moraćete biti nevjerovatno fleksibilni kako biste se uspješno nosili sa poslovnim obavezama koje će biti pred vama narednih dana. Oko srede stvari će se malo smiriti, ali će vama biti potrebno par dana da se smirite i ponovo fokusirate na posao. Ovo je dobar period da se posvetite papirologiji. U petak bi mogao biti važan kontakt sa klijentima, gdje ćete biti jako uspješni. Tokom vikenda savršeno ćete funkcionisati i biti posvećeni onima sa kojima radite.

BLIZANCI

Vaša rutina neće uspjeti da se nosi sa neočekivanim razvojem događaja u ponedjeljak i utorak, te ostanite pribrani i spremni na brze promjene kursa, kada to bude potrebno. Možda ćete morati obuzdati svoj impuls da prilikom govora o sebi manje upotrebljavate superlative. Frustracija sa klijentima ili saradnicima može vas omesti od važnih rokova. Od petka ste spremni da radite od kuće ili bar da odradite neki posao na svoj način. Ukoliko to uradite bićete produktivniji nego što možete da zamislite.

RAK

Na samom početku nedjelje sve će se vrteti oko međuljudskih odnosa, posebno u ponedjeljak i utorak, a vi ćete biti nevjerovatno šarmantni praktično sa svakim koga sretnete. Sredinom nedjelje možda osetite da ste preopterećeni te bi bilo poželjno da malo usporite, organizujete se i podijelite odgovornosti. Napredak će biti spor, ali ne morate brinuti da ćete nazadovati. U petak će vam biti veoma bitan blizak saradnik (verovatno i tokom vikenda), te dajte sve od sebe da ga usrećite.

LAV

U prvoj polovini nedjelje vrlo je vjerovatno da će doći do ozbiljnih moralnih problema na radnom mjestu, ali nemojte ih još uvjek iznositi pretpostavljenima. Trenutno su to osetljive stvari i najbolje bi bilo da malo sačekate i sagledate iz drugog ugla. Oko srede biće vam potpuno jasno šta treba da preduzmete. Šarmiraćete svakoga na koga naiđete. Petak je idealan dan ukoliko treba da započnete novi projekat jer ćete biti posvećeniji detaljima.

DJEVICA

Ukoliko ne radite u prodaji, moža biste mogli da razmislite da se prebacite tamo u ponedjeljak i utorak, jer će vaš šarm biti gotovo magnetni, a vi sposobni da pronađete klijenta gdje god da pogledate. Sredinom nedjelje dolazi do pada energije a vi ćete poželjeti da malo usporite i razmislite o alternativama. Nove ideje su više nego dobro došle. Povratak energije očekujte u petak kada ćete se uspješno nositi sa svakim zadatkom koji vam dođe pod ruke.

VAGA

Fokusirajte se na budućnost na početku nedjelje, posebno ako vam sadašnjost u neku ruku nije naklonjena. Ništa neće ići onako kako ste planirali. Međutim, već sredinom nedjelje bićete potpuno sinhronizovani sa kolegama i klijentima, te prigrlite tu energiju i uspostavite dobre kontakte. Petak je idealan dan da završite neki posao ili projekat na kojem radite, ili se riješite nekog poznanstva koje vas samo opterećuje. Odmorite se tokom vikenda.

ŠKORPIJA

Prva dva dana ove nedjelje biće ispunjena dobrom energijom a vaše ideje prihvaćene od strane kolega – svi oko vas će biti daleko pažljiviji nego inače. Prilika da probate nešto novo. Sredinom nedjelje malo obuzdajte sebe – ne treba vam sada taj ekstravagantan poriv za radom. Finansijski rizici se neće isplatiti. Petak donosi sasvim novu šansu, moguće više odjednom. Pažljivo birajte, ali se unesite cijelim bićem. Vrlo brzo ćete uvidjeti nevjerovatan uspjeh.

STRIJELAC

Dosta toga će se izdešavati u ponedjeljak i utorak te je moguće da vam popusti pažnja. Odaberite par važnih događaja i držite se toga, ali ostanite fleksibilni u slučaju da vam iskrsne nešto veće. Sredinom nedjelje ponovo ojačavate, te je moguće da ćete uvidjeti neke neiskorišćene resurse koji su pod vašom jurisdikcijom – ovo je idealan period da krenete u novom pravcu. Petak će obilježiti konfuzija. Ukoliko imate bliskog saradnika posavjetujte se sa njim. Tokom vikenda je moguće da ćete razmišljati o poslovnim odlukama koje vas čekaju.

JARAC

Započnite novu radnu nedjelju sa spremnim rasporedom – bićete u stanju da postignete svaki cilj koji sebi postavite, sve dok se držite rasporeda. Vaša ambicija je očigledna, ali ne dozvolite da vas ona odvrati od trenutnog cilja. Usporite malo sredinom nedjelje i nemojte započinjati ništa novo. Moguće je da ćete biti bačeni u rebus sa klijentovim zahtjevima, ali nećete moći uraditi ništa osim da ih odradite. U petak očekujte novi nalet energije.

VODILIJA

Očekujte veoma borben ponedjeljak. To može biti nešto jednostavno i besopasno u kancelariji ili kompleksno oko strategija, ali definitivno će doći do konflikta između vas i bliskog saradnika. Sredinom nedjelje imaćete dosta saveznika – ne zaboravite da ih nagradite na kraju kada odnesete pobjedu! Uprkos vašim naporima da idete naprijed u petak ćete biti bez energije. Nemojte dozvoliti da vas taj osjećaj obeshrabri, jer pred vama su uspjesi.

RIBE

Očekujte velike promjene na početku nedjelje. Ako možete da ih prouzrokujete ili u neku ruku da utičete na njih, šanse da budu u vašu korist će biti velike. Ovo je dobar period da probate nešto novo i razmišljate strateški. Srijeda i četvrtak obeležiće blaga konfuzija, vjerovatno prouzrokovana nedavnim događajima promena sa početka nedjelje, ali to će proći i vi ćete se osećati jače nego ikad. Petak i vikend su idealni da raščistite neke odnose na poslu kroz iskren razgovor.

Horoskopius.com

Check Also

Od 19. jula počinju letovi između Luksmeburga i Crne Gore

Od 19. jula počinju letovi između Luksemburga i Tivta, saopšteno je iz Aerodroma Crne Gore …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *