M:tel digitalna fabrika organizuje “Agile leadership” sa Srđanom Pavlovićem

Dodajte komentar

M:tel digitalna fabrika organizovaće u četvrtak 11. jula u svojim prostorijama prezentaciju novog programa za lidere, Agile leadership koju će održati Srđan Pavlović.
Prezentacija koja je koncipirana kao interaktivna radionica, gdje će svaki učesnik imati priliku da nauči neku novu vještinu i primijeni je u svom radu, trajaće od 18 do 20 časova. Ulaz je slobodan.

Prisutni će biti u prilici da čuju od Srđana ono što do sada nijesu imali prilike da čuju o liderstvu. Moći će da dobiju odgovore na brojna pitanja koje svakog koji žele da idu naprijed, zajedno sa svojim timom.

Kako izgraditi povjerenje unutar tima? Kako da lider razvije jasan identitet koji tim prepoznaje? Da li lider može tražiti pomoć i od koga? Činjenica je da unutar tima, lider mora raditi na tri teme razviti odnose, njegovati rast i upravljati kontekstom a sve odgovore na ova kompleksna pitanja koja interesuju svakog pravog lidera, možete dobiti u četvrtak od Srđana na vama dobro poznatoj adresi, u srcu Podgorice, u Ulici Vuka Karadzica 2-6.

Osim programa Agile leadership na događaju će biti prezentovan i časopis „Business coaching“ a učesnicima će biti podijeljeni besplatni primjerci ovog prestižnog časopisa.

Srđan je osnivač časopisa „Business coaching“ i vlasnik kompanije CET (Coaching Expert Team) iz Beograda. CET posluje sa jasnom vizijom uticaja na biznis okruženje kroz edukaciju, inspiraciju i motivaciju zaposlenih. Naš tim je okupljen oko inovativnog i agilnog pristupa u radu prilagođenog klijentima. Spajamo ljude, inoviramo, digitalizujemo.

Srđan Pavlović je sertifikovani ICF ACC biznis kouč i iskusni ekspert prodaje. Posjeduje internacionalno iskustvo, kao direktor prodaje velike telekomunikacione kompanije. Srđan je lider fokusiran na ljude i rezultat. Bio je i saradnik na Elektronskom fakultetu u Nišu, na katedri za hiper frekvence. Preko 20 godina, Srđan vodi i motiviše timove. On je preduzetnik, lider, urednik časopisa, suprug i otac.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *