Mirjana Mrkalj dobitnica nagrade Najmenadžerka regiona jugoistočne Evrope

Dodajte komentar

Generalna direktorica hotela Splendid Conference& Spa Resort, Mirjana Mrkalj, dobitnica je nagrade Najmenadžerka regiona jugoistočne Evrope za ovu godinu.

Žiri evropskih menadžera proglasio je i hotel Splendid za hotel godine.

Iz Montenegro stars hotels group, u okviru koje posluje Splendid, kazali su da će Mrkalj nagrada, koju je dobila u konkurenciji 67 menadžera iz 17 država Evrope, Rusije i Sjedinjenih Američkih Država (SAD), biti uručena sjutra na biznis manifestaciji Najmenadžer u Sarajevu.

Mrkalj je kazala da je priznanje potvrda da ide u dobrom pravcu, ali i podsjetnik na veliku odgovornost da se ukazano povjerenje opravda.

„Ovo je dodatni impuls za dalje usvršavanje kako bi rezultatati bili još bolji“, poručila je Mrkalj.

Ona je nagrađena za izuzetna poslovna dostignuća, rast, razvoj i ukupne rezultate koje je ostvario hotel Splendid, koji je nagrađen za vrhunski kvalitet smještaja, usluge i raznovrsnost vanpansionske ponude.

Mrkalj je navela da joj je priznanje utoliko draže jer vodi hotel u kojem su, kao i u kompaniji Montenegro stars, žene na mjestima odlučivanja, što je rijedak primjer u Crnoj Gori i regionu.

„Iz ličnog primjera želim da ohrabrim žene da će, ukoliko su spremne da vrijedno rade, trude se i ulažu u nova znanja i veštine, otvoriti sebi put ka vrhu, a možda i važnije od toga, da će se na taj način ostvariti kreativno što će im svakodnevno davati snagu da sa osmijehom obavljaju svoj posao i budu najbolja verzija sebe“m saopštila je Mrkalj.

Foto: BGonline.rs

TAGOVI:
Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *